Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Οι Βούλγαροι τράβηξαν τα λουριά στον Βόρειο Ζάεφ, που του τα άφησαν λάσκα οι σύντροφοι του στην Αθήνα

Εύγε στους προδότες.

Οι ρουφιάνοι του Αλιέκσι πουλάνε στο χαζό πόπολο "αναδίπλωση" του Ζάεφ.

 Αλλά,  ο Βόρειος Ζάεφ , μαζεύτηκε επειδή του έτριξε το δόντια ο εξάδελφος Καρακατσάνοφ από τη Σόφια. 

«Η Μακεδονικό γλώσσα δεν αναγνωρίζεται πουθενά ως επίσημη γλώσσα. Μόνο στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας την αποκαλούν γλώσσα.  Ο Ζάεφ θα μπορούσε να απαιτήσει αυτή η βουλγαρική διάλεκτος να κηρυχθεί ως επίσημη ξένη γλώσσα στη Βουλγαρία, και αυτό είναι απαράδεκτη πρόκληση», είπε ο Καρακατσάνοφ . 



Ο Κράσιμιρ Καρακατσάνοφ , ηγέτης του βουλγαρικού ΕΜΕΟ που είναι αντιπρόεδρος και υπουργός άμυνας στην κυβέρνηση του Μπόικο Μπορίσοφ, δήλωσε ότι ο (βόρειος )Ζόραν «πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την αναγνώριση ύπαρξης μακεδονικής γλώσσας, αν δεν θέλει να χάσει κάθε πιθανότητα ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ». 

Η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει το ούτε τον «μακεδονικό λαό» ούτε την «μακεδονική γλώσσα» .


Η Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνα Ζαχάριεβα δήλωσε επίσης ότι «θα χρειαστεί χρόνος πριν μπορέσουμε  να διαγράψουμε όλα τα ίχνη της  πλύσης εγκεφάλου  που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους η  πρώην Γιουγκοσλαβία, όταν επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες».

deltio11.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)