Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ιησούς πάντως δεν ήταν παράνομος οικονομικός μετανάστης


Myriams-Fotos / pixabay
Ο Ιησούς πάντως δεν ήταν παράνομος οικονομικός μετανάστης. Αυτό είναι το θέμα, η διάκριση ανάμεσα σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που κάποιοι θέλουν να καταργήσουν σε βάρος τόσο των προσφύγων όσο και των ντόπιων.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Το θέμα είναι απλό, πολύπλοκο το κάνουν μόνο οι ιδεοληπτικοί και όσοι έχουν
συμφέροντα. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, οι παράνομοι οικονομικοί μεταναστες όχι. Η γενίκευση της εξαθλίωσης που θα φέρει η ανεξέλεγκτη είσοδος φθηνού εργατικού δυναμικού βοηθάει μόνο τους διεθνείς νταβατζήδες.

Οι ισλαμιστές ανεξαρτήτως του λόγου που φεύγουν, αποτελούν κίνδυνο για την εθνική ασφαλεια και φυσικά θα πρέπει να απελαύνονται. Η εξίσωση προσφύγων και παράνομων οικονομικών μεταναστών είναι ουσιαστικά μια ύβρις για τους πρόσφυγες και καταδίκη για τις πατρίδες τους που θα μείνουν στα χέρια αυτών που τις λυμαίνονται.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)