Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

                                   Î”εν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο. Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητοί μου Ορθόδοξοι Έλληνες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από τον ΘΕΟ ευλογημένα.
Εμείς οι  Έλληνες έχουμε δύο πατρίδες.  Έχουμε την αιώνια πατρίδα μας,  που είναι η  «Βασιλεία των Ουρανών»  και εκεί βρίσκεται η ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΣΑ εκκλησία του Χριστού μας. Έχουμε όμως  και την γήινη πατρίδα μας που είναι η ΕΛΛΑΔΑ και εδώ βρίσκεται  η ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ εκκλησία του Χριστού μας.


Η ζωή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων, είναι ένας συνεχόμενος αγώνας υπερασπίσεως  της  γήινης πατρίδας μας και της διαφυλάξεως της  ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ εκκλησίας μας.  Και αυτός ο αγώνας έχει ποτιστεί από τους προγόνους μας με ποταμούς αίματος, για να μπορούμε εμείς σήμερα  να έχουμε Ελλάδα  και Ορθοδοξία.


Σήμερα η γήινη πατρίδα μας η Ελλάδα,  δέχεται  την χειρότερη και
πιο επικίνδυνη επίθεση που έχουμε δεχθεί ποτέ,  από έναν εχθρό διαφορετικό από όσους έχουμε αντιμετωπίσει  μέχρι σήμερα. 


Ο εχθρός δεν έρχεται να μας πάρει την πατρίδα με τα όπλα. Ο εχθρός σήμερα βρίσκεται εντός της πατρίδος.  Είναι αυτοί που μας Κυβερνούν και με δόλιους τρόπους  προσπαθούν να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ οι ίδιοι την πατρίδα,  χωρίς να τους «καίγεται καρφί» για το αίσθημα του ελληνικού λαού. 


 Και δεν λογαριάζουν  τον λαό, γιατί δεν τον φοβούνται, αφού έχουν εξασφαλίσει την συνεργασία  όλων των πολιτικών και όλων των υποτίθεται «πατριωτικών» και Μακεδονικών  οργανώσεων.  


 Μην περιμένετε  λοιπόν σήμερα καμία  ουσιαστική αντίδραση από κανέναν.  Ούτε από «Κούληδες», ούτε από «Κασιδιάρηδες» ούτε από τα λεγόμενα  «πατριωτικά» κόμματα και τις «Μακεδονικές Ενώσεις».  Είναι όλοι «κομπάρσοι».    Όλοι τους θα «διαμαρτύρονται»  με ....... τα λόγια,  γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους  και μπορεί να πούν ακόμα και ... «βαριά» λόγια.    

Αλλά με τα λόγια δεν σταματάνε οι επιθέσεις και οι προδοσίες.   Οπότε μετά από τις «διαφωνίες»,  θα καθίσουν όλοι μαζί οι προδότες , να παρακολουθήσουν ....«πολιτισμένα»,   την  ... «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΠΡΟΔΟΣΙΑ της  Μακεδονίας....!!


Σας είπα:  Η Ελλάδα μας δέχεται  την χειρότερη ΕΠΙΘΕΣΗ  που έχουμε δεχθεί ποτέ,  από έναν ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ εχθρό, που έχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την ΒΟΥΛΗ και όλες τις ΕΞΟΥΣΙΕΣ της χώρας.


            Και όπως ενώθηκαν και τον Ιούλιο του 2015,  όλοι οι ελληνόφωνοι προδότες εντός και εκτός Βουλής, για να κάνουν τότε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με το οποίο ξέσκισαν το Σύνταγμα της χώρας  και ανέτρεψαν την λαϊκή εντολή του «ΟΧΙ»  και το έκαναν «ΝΑΙ»,  με μία ..... «Δημοκρατική ψηφοφορία»,  έτσι και τώρα,  ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ και πάλι ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  για να παραδώσουν  την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. , πάλι με μία ... «Δημοκρατική ψηφοφορία»..

Και  την κάνουν όπως τους συμφέρει  παρά την επιταγή του Συντάγματος που ζητάει 180 ψήφους... Αλλά για πιο Σύνταγμα να μιλήσουμε.   Γι’ αυτό που έχουν ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ;;;

            Και αν δεν σταματήσει κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο,  αυτή την .. «Δημοκρατική»  ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  μετά αγαπητοί μου Έλληνες πατριώτες,  θα αναρωτιέστε  για το πως μας πήραν την Ελληνική Μακεδονία,   χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα...!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Μετά λοιπόν να πάρετε  μεγάλες φωτογραφίες  και αφίσες με τα «βατράχια» μας  και τα  «πράσινα μπερέ»  από τις .... «ένδοξες» παρελάσεις  και να πάρετε και αφίσες  με τις πιλοτάρες  μας που βγαίνουν πρώτοι στις .....  ασκήσεις του ΝΑΤΟ και στις .. «ένδοξες» επιδείξεις και να τις κρεμάσετε στο σπίτι σας.  
 Για να βλέπετε τους ... «υπερασπιστές»  της πατρίδος  και να ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ:  « Μα γιατί ρε γ@μώτο  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ κανείς τους  ΝΑ  ΣΩΣΕΙ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;;;»

Θα το ξαναπώ γιατί αυτό είναι το μήνυμα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  προς τους Έλληνες Χριστιανούς και τους πατριώτες,  όσον αφορά την γήινη πατρίδα μας  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 
Δεχόμαστε  επίθεση από έναν εχθρό διαφορετικό από όσους αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα  που δεν έρχεται να μας πάρει την πατρίδα με τα όπλα.   Ο εχθρός βρίσκεται εντός της πατρίδος, έχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έχει κουρελιάσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας και κάνει ότι θέλει.  Και αν μπορέσουν και ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την Μακεδονία στους Γυφτοσκοπιανούς με .... «Δημοκρατικό ψήφισμα», ... μετά θα παραδώσουν με τον ίδιο τρόπο και την Ήπειρο στους Αλβανούς  και την Θράκη στους Τούρκους και τα νησιά μας και όλα...
              Οι διάφοροι «Παπαδόπουλοι» θα κοιμίζουν τον κόσμο με τα «στην υγειά μας ρε παιδιά», σαν να είμαστε στο 2007 και δεν τρέχει τίποτα,  οι εχθροί μας στην Βουλή θα «αλληλοσκοτώνονται»  για να μας δείχνουν.... «διαφορετικοί»  και ο ένας θα προδίδει,  ενώ ο άλλος τώρα θα το ΚΑΛΎΠΤΕΙ,  αλλά .. «μετά»  θα το ..... «αλλάξει»  όταν θα έρθει  στην εξουσία,   όπως .... τα άλλαξε και ο «αντιμνημονιακός» Σίπρας, όταν ήρθε. 
 Τα κανάλια θ’ ασχολούνται με τα τηλεπαιχνίδια και με τον πόνο του κάθε πικραμένου,  η κοροϊδία της «ανάπτυξης» και του «τέλους»  των μνημονίων,  απευθύνεται από τους βλαμμένους της Κυβέρνησης στους καθυστερημένους της κοινωνίας  και οι ελληνόφωνοι εχθροί της Βουλής, θα μοιράζουν εικονικό χρήμα και αυξήσεις,  εν μέσω ενός διαλυμένου κράτους,  χωρίς Νοσοκομεία,  Σχολεία,  και με Στρατό που είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει το ίδιο και το αυτό είναι, ακόμα και για τους Σκοπιανούς,  που έβαλαν ανενόχλητοι «μπολντόζες» και γκρέμισαν  120 τσιμεντένιες πυραμίδες, που οριοθετούσαν  τα σύνορα των χωρών.
            Ωραίος ο στρατός μας και .... «ΦΥΛΑΚΑΣ»...των συνόρων...!!!!
            Βλέπετε είναι σίγουροι οι Γυφτοσκοπιανοί , ότι οι ελληνόφωνοι της  ΒΟΥΛΗΣ θα τους παραδώσουν   την Ελληνική Μακεδονία και γκρέμισαν και τα σύνορα για να είναι έτοιμοι.

Το 2019  αγαπητοί μου Έλληνες πατριώτες έρχεται πολύ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ για την Ελλάδα και αυτό είναι το μήνυμα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που αφορά την επίγεια ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.  Γιατί  το σχέδιο παράδοσης της Μακεδονίας, «ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ»,  μπαίνει τον Ιανουάριο στην τελική του ευθεία.

Αυτό  που θα τους σταματήσει δεν είναι τα λόγια των  «γιαλαντζί  πατριωτών», αλλά  η πίστη στον Θεό και ο πατριωτισμός των Ελλήνων. 
Γιατί όπως έλεγε και ο πατριώτης άγιος Παΐσιος:  «πρέπει ο Χριστιανός να είναι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, να ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον Θεό,  να μην ΔΕΙΛΙΑΖΕΙ και να ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ».
Και το ερώτημα είναι ένα: Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι και οι πατριώτες  από  ποιούς  παίρνουμε παράδειγμα ζωής και συμβουλές; Από τους αγίους του Θεού, ή από τους παπαγάλους των βοθροκάναλων.
Γιατί,  για τα βοθροκάναλα και τους φασίστες του «αντιφασισμού»,  ό άγιος Παΐσιος είναι «εθνικιστής» και «φασίστας»..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ;
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν την συμβουλή του αγίου Παϊσίου και  ξεκινήστε με το να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ στον Θεό,  για να εμποδίσει ΑΥΤΟΣ την προδοσία της Μακεδονίας μας  και να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ,  γιατί εμείς οι Έλληνες δεν μιλάμε σε ψεύτικους θεούς,  αλλά μιλάμε στον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ  και ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ  Δημιουργό του Σύμπαντος,  που ακούει τα παιδιά Του και ΕΝΕΡΓΕΙ.   

Και να μην σας πλανούν οι διάφοροι που σας λένε: «Ο Θεός έχει το σχέδιό Του και θα τα κάνει όλα μόνος Του».  Ο Θεός δεν κάνει τίποτα ΜΟΝΟΣ TOY,  γιατί αν ενεργούσε από μόνος Του, δεν θα ζούσαμε αυτήν την κατάντια και την παρακμή της σημερινής κοινωνίας.  Ο Θεός ΕΝΕΡΓΕΙ σύμφωνα με τις ελεύθερες ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ των παιδιών Του, διαφορετικά θα παραβίαζε την ελευθερία  που μας έδωσε. 

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕ λοιπόν την ΕΠΙΘΥΜΙΑ σας στον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ πατέρα μας και ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ Τον, γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει, μόνο ΑΥΤΟΣ έχει μείνει που αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ανάψτε λοιπόν ένα κερί για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας  σε έναν ιερό Ναό που θα εκκλησιαστείτε  σήμερα ή αύριο, ή σε κάποιον που θα βρείτε ανοιχτό στον δρόμο σας  και τα υπόλοιπα  αφήστε τα να τα βρουν από τον ΘΕΟ μπροστά τους  οι ελληνόφωνοι εχθροί μας  και οι προδότες. Μην τρέφεται καμία ελπίδα, ούτε στα πολιτικά πιόνια της Βουλής, ούτε στους υποκριτές και τους  «γιαλαντζί πατριώτες».
 Ελπίδα ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ μας να έχετε  και ας μην έχουν ούτε οι ποιμένες μας.
Και εσείς τα ένδοξα «βατράχια» μας και τα τιμημένα «πράσινα μπερέ»,  μαζί με τους διάφορους συνδέσμους των «Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων»,   που δυστυχώς σας διατάζουν προδότες και  «γιαλαντζί πατριώτες»,  οργανωθείτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ και ελάτε στο Σύνταγμα,  την ημέρα που θα προσπαθήσουν  να παραδώσουν  με ... «ψήφισμα»  την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  για να ενωθούμε όλοι οι πατριώτες και να τους σταματήσουμε. 

Ο εχθρός που θέλει να μας πάρει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν έρχεται απ’ έξω.

Αν δεν τους σταματήσουμε και χάσει η Ελλάδα  την Μακεδονία ΧΩΡΊς ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ,  στην επόμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θα είσαστε τα πρώτα παγκοσμίως «βατράχια» και «πράσινα μπερέ»,  που  θα φάνε από τον λαό «ΓΙΟΎΧΑ» και όχι χειροκρότημα. 

Τα λέω λίγο «βαριά» αλλά πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν, ότι αυτά τα Χριστούγεννα,  είναι τα τελευταία για την Ελλάδα όπως  μέχρι σήμερα την ξέρουμε.  
Η προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  οδηγεί τους πατριώτες  υποχρεωτικά σε μετωπική ρήξη με τους προδότες.  ΟΛΟΙ  ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ  ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.   Τα επόμενα Χριστούγεννα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ,  ΔΟΞΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)