Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Όπως τσιπάρανε τα σκυλιά έτσι ετοιμάζουν και τον άνθρωπο.

Σχόλιο ιστολογίου:
διαφημίζουν συνέχεια το τσιπάρισμα του ανθρώπου, δήθεν θα έχει ευκολίες, είναι άραγε όλα για το καλό μας; ή ο απώτερος σκοπός τους είναι η εξάλειψη της ελευθερίας μας και η εξάρτηση μας από την τεχνολογία που θα την διαχειρίζονται οι λίγοι.
Σε αυτή τη χώρα το χώμα έχει ποτίσει από το αίμα των ηρώων, που πολέμησαν για την ελευθερία, το μεγαλύτερο ιδανικό του ανθρώπου. 
Τα τελευταία χρόνια στο ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προβάλουμε την έντονη ανησυχία μας και γενικότερα την άρνηση μας στην αριθμοποίηση του προσώπου, με σύνθημα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.
Αντισταθείτε, μην χρησιμοποιείτε τις τραπεζικές κάρτες, διακινήστε μετρητά, σκεφτείτε τις φορολοταρίες, χαρίζουν 1 εκατομμύριο Ευρώ τον μήνα σε όσους χρησιμοποιούν τις τραπεζικές κάρτες, την στιγμή που η υγεία υποφέρει, σκεφτείτε το αφορολόγητο που επιτυγχάνεται μονάχα με τις αγορές με κάρτα, σκεφτείτε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν χαρίζει αλλά βάζει φόρο μέχρι και στις σακούλες.... 


Σύντομα ΠΑΝΤΟΥ; Εμφύτευσαν μικροτσιπ σε χιλιάδες ανθρώπους…



Περισσότεροι από 3000 Σουηδοί έχουν επιλέξει να «φυτεύσουν» μικροτσιπ κάτω από το δέρμα τους, ως αντικατάσταση της ταυτότητας τους και των πιστωτικών καρτών.
Σύμφωνα με το δίκτυο NBC η τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου, όπως ονομάζεται, θα αντικαταστήσει τις πλαστικές κάρτες, έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη.
Για την επιλογή της να έχει ένα μικροτσίπ μέσα της, μίλησε η Μαριάν Χέρνβαλ, ειδική εμπειρογνώμονας για το διαδίκτυο και την ανάλυση δεδομένων: «Το έχω συνέχεια μαζί μου και αυτό είναι πραγματικά καλό. Δεν μπορώ να το χάσω. Μπορώ να μπαίνω στο χώρο εργασίας μου πάντα ακόμα και αν έχω ξεχάσει την κάρτα εισόδου».
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας BIOHAX International που έχει λανσάρει στη Σουηδική αγορά το εμφύτευμα, Γιόβαν Όστερλουν, ωστόσο προειδοποιεί ότι «όλα μπορούν να χακαριστούν. Αλλά είναι πιο δύσκολο γιατί το μέγεθός τους είναι πολύ μικρό. Το τοποθετήσαμε πίσω από έναν πραγματικό φυσικό τοίχο. Και περιορίσαμε έτσι το φάσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)