Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Τα «Πρωτόκολλα» και οι Αριστεροί και Προοδευτικοί και Σια, Συνεργάτες

Ο αριστερός βουλευτής κ. Μιχελογιαννάκης δήλωσε: «Στηρίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών». 

Ο άθεος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Δημήτρης Παπαδημούλης, είπε, με «ανθρωπιά»: «Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές». 

Ο οψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ , Νάσος Ηλιόπουλος είπε: «Βασικός μας αντίπαλος είναι οι πληγές που η κρίση έχει αφήσει σε αυτή την πόλη. Είναι οι μεγάλες κοινωνικές ανισότητες και η άνοδος της ακροδεξιάς». 

«Ο προοδευτικός πόλος δημιουργείται και συγκροτείται μέσα στην ίδια την κοινωνία», δήλωσε ο Κυρ Φώτης Κουρέλης ο Ακτήμων. 


Οι ΣΥΡΙΖΑίοι στάζουν μίσος για τον Ελληνισμό . και ως γνωστόν , οι «άνωθεν» ψάχνουν και διαλέγουν «Πρόσωπα ανίκανα», «δουλοπρεπεπή», που «γίνονται εύκολα πιόνια». 

Άραγε ταιριάζουν αυτά τα κριτήρια στα προσόντα που έχουν και ο κ. Ηλιόπουλος, ο κ. Μιχελογιαννάκης , ο κ. Κουρέλης και ο κ. Παπαδημούλης; 


Ο Κανόνας των Σοφών λέει: 


«Οι διοικούντες, θα επιλέγονται από εμάς, μέσα από το λαό των Γκογίμ, με αποκλειστικό κριτήριο την δουλικότητα του χαρακτήρα τους. Πρέπει να είναι πρόσωπα ανίκανα και χωρίς προπαρασκευή για την διακυβέρνηση, ετσι ώστε να γίνουν εύκολα πιόνια μας , και να τους κατευθύνουν οι σοφοί μας, και οι σύμβουλοι μας».


Οι υποψήφιοι, στις εκλογές, σύμφωνα με τα «Πρωτόκολλα», «πρέπει να είναι πρόσωπα ανίκανα» και «δουλοπρεπή» , ώστε «να γίνουν εύκολα πιόνια» τους.
 Οι λόγοι και τα έργα των «αριστερών», αποτελούν από μόνα τους απόδειξη της αληθείας των Πρωτοκόλλων.
deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)