Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Συγκλονιστικό ποντιακό τραγούδι για τη Μακεδονία από τον Δημήτρη Καρασαββίδη!

Η Μακεδονία έτον και θα έν’ ελληνικόν! Μια φράση που συμπυκνώνει τη μόνη αλήθεια για τη Μακεδονία και κυριαρχεί στο νέο τραγούδι του Δημήτρη Καρασαββίδη.
Οι συγκλονιστικοί στίχοι που φέρουν την υπογραφή του γιατρού και στιχουργού Μιχάλη Νικολαΐδη, απηχούν τις σκέψεις που έχουν όλοι οι Έλληνες εδώ και χρόνια, πολύ πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον
Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ για την αλλαγή της ονομασίας της πΓΔΜ.
«Έλληνες όλ’ τραγωδούμε ζήτω η Μακεδονία, / είμες μακεδονομάχοι παίρνε άψιμον τα ψύα / ζούμ’ για την ελευθερίαν / θα πατούμ’ την προδοσίαν, / την τιμήν, την ιστορίαν ‘κί πουλούμ’ εμείς καμίαν» τραγουδά ο γνωστός Πόντιος καλλιτέχνης, που με όχημα τη φωνή του στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)