Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ……..

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Ο κόσμος θα υποφέρει, όμως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας υποσχέθηκε ότι ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ, θα γίνουν πράγματα, αλλά θα δείτε ότι σε χρόνο μηδέν οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θέλει, δεν μπορεί να σβήσει τον ..ΠΥΡΗΝΑ !!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ; από που θα ξεκινήσει να διαδοθεί πάλι ο Χριστιανισμός ;

Αυτά θα τα ισοπεδώσουν αυτοί οι άπιστοι και οι αντίχριστοι που έχουν αρχίσει χρόνια τώρα το έργο του εωσφόρου, όμως τώρα βγήκαν στην επιφάνεια όπως το λάδι πανω στ λάχανα.

Θα βγάλουν βιβλία διάφορα, ακόμα και Καινή Διαθήκη καινούργια, ότι δήθεν αυτή είναι πιο σωστή, διαβάστε την θα πουν για να δείτε την αλήθεια, να δείτε ποιος είναι ο Χριστός

Και τον ΧΡΙΣΤΟ ( που γνωρίζουμε και πιστεύουμε ) θα τον βγάλουν αιρετικό

Γι’ αυτό να προσπαθήσετε τώρα, αυτήν την στιγμή, από χθες ακόμα αν ητο δυνατόν, να μιλήσετε με τον κόσμο, να τον φέρετε στις εκκλησίες πριν να είναι αργά !

Σημείωση Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)