Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Ελλάδα στις Πρώτες Θέσεις με τα πιο Δυνατά Διαβατήρια του Κόσμου

Σχόλιο ιστολογίου:
ένα κείμενο που αποστομώνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για όσα μας έλεγαν ότι οι ΗΠΑ ζητούν την αλλαγή των ταυτοτήτων μας, επειδή με αυτές εκδίδονται πλαστά διαβατήρια.
Τι έχετε να πείτε τώρα φασιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ ???


Η Ελλάδα είναι μέσα στην πρώτη 5άδα με τα πιο δυνατά διαβατήρια του κόσμου (pics)Στην πρώτη θέση πλέον έχουν ανέβει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την χώρα μας να είναι πολύ κοντά.
Ανακατατάξεις είχαμε στην λίστα με τα πιο δυνατά διαβατήρια του κόσμου, σύμφωνα με το passport index το οποίο παρακολουθεί την ελευθερία που προσφέρει το συγκεκριμένο έγγραφο στις μετακινήσεις του κόσμου...
Καταρτίζεται δηλαδή με βάσει τις χώρες που μπορεί να ταξιδέψει κάθε κάτοχος, είτε χωρίς βίζα, είτε με μία απλή εγγραφή κατά την άφιξή στον προορισμό του.
Από την 1η Δεκεμβρίου λοιπόν στην πρώτη θέση έχει περάσει το διαβατήριο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς στην λίστα του, προστέθηκαν ακόμα 4 χώρες που είναι Visa Free, αφήνοντας στην δεύτερη θέση, με μία λιγότερη την Σινγκαπούρη και την Γερμανία με 166.

Όσο για την Ελλάδα; Βρίσκεται στην τέταρτη θέση (122 χώρες χωρίς βίζα και 42 με εγγραφή κατά την άφιξη), σε απόσταση... αναπνοής, καθώς έχει 164 προορισμούς, όπως και το Βέλγιο, η Αυστρία, η Ιαπωνία, η Πορτογαλία, η Ελβετία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ιρλανδία και ο Κανάδας. Τρεις λιγότερους δηλαδή από τα ΗΑΕ που έχουν 167.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι στο συγκεκριμένο ranking η χώρα μας συνεχίζει την άνοδο που είχε ξεκινήσει πέρυσι, όταν επέστρεψε μετά την κάθοδο του 2016 όταν και από την 6η που βρισκόταν το 2015 έπεσε στην 7η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)