Τρίτη 19 Απριλίου 2016

η Φλώρινα βγάζει ακόμη ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ: Ο μητροπολίτης Φλωρίνης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΖΕΙ και ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ τους πιστούς! Αφίσες, φυλλάδια, συλλήψεις σήμερα στη Φλώρινα. Ο πιστός λαός επιτέλους ΑΝΤΙΔΡΑ!

Δημοσίως συγχαίρουμε όσους αντέδρασαν στο σημερινό συλλείτουργο στον μητροπολιτικό ναό της Φλώρινας με τον οικουμενιστή μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο (που την προηγούμενη μέρα ήταν στην Λέσβο με τον Πάπα). 

Συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν αφίσες, μοίρασαν φυλλάδια, 
αλλά κυρίως στα 2 παλικάρια που συνελήφθησαν επειδή φώναξαν "Ανάξιος" 
και παρέμειναν για ώρες κρατούμενοι (μέχρι να λήξουν οι εκδηλώσεις προς τιμήν του μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρου). Έτσι αντιλαμβάνεται την "ελευθερία του λόγου" η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι προστατεύει τους νεροκουβαλητές της ΝΤΠ.
Σήμερα, η προδοσία που γίνεται στην πατρίδα μας, γίνεται και στην Ορθόδοξη εκκλησία. 
Η ελπίδα γεννιέται. Ο πιστός λαός ΑΝΤΙΣΤΕΚΤΑΙ. 
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο Αυγουστίνος Καντιώτης: 


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ! 

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΔΕΣΠΟΤΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ!

ΟΙ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.

Ο ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ!!! 

ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 22ΧΡΟΝΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΔΕΣΠΟΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-4-2016 ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟ.

Τοιχοκολήθηκε ἡ παρακάτω ἀφίσα, ποὺ ἐνημέρωνε τον πιστὸ λαό. 
Το πρωΐ τὶς ξέσχισαν ὅλες. Μία γλύτωσε σὲ κεντρικό δρόμο τῆς Φλώρινας τὴν φωτογραφίσαμε καὶ τὴν δημοσιεύουμε.

Κάποιοι πιστοί μοίρασαν φεϊβολάν γύρω ἀπὸ τὸν μητροπολιτικό ναό, ποὺ γινόταν τὸ συλλείτουργο. Δυστυχῶς δὲν ἔμεινε κανένα φεϊβολαν γιὰ νὰ τὸ δημοσιεύσουμε.

Διαβάστε τὴν ἀνοιχτὴ ἐπιστολὴ καὶ τὰ 67 σχόλια, σὲ φλωρινιώτικη ἰστοσελίδα (εδώ), γιὰ νὰ δεῖτε τῆς ἀντιδράσεις τοῦ πιστοῦ λαοῦ, ποὺ ἀγωνίζεται γιὰ νὰ μὴ χάσει τὴν πίστη του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)