Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Έτσι οι Αμερικανοί τινάζουν τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στον αέρα

Έτσι οι Αμερικανοί τινάζουν τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στον αέραΗ άτυπη, αλλά δεδομένη για τους γνωρίζοντες, κόντρα των Γερμανών αυτοκινητάδων, με τους Αμερικανούς καλά κρατεί.
Η έντονη φημολογία ότι οι Αμερικανοί της Apple κάρφωσαν την Volkswagen στην Αμερικανική Κυβέρνηση, στο θέμα των ρύπων του παλαιότερου diesel κινητήρα τους, αλλά και το νέο θέμα που προέκυψε πάλι στην Αμερική– με την Mercedes, έρχεται να συμπληρωθεί με τις αποκαλύψεις της έγκριτης εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία ουσιαστικά αποκαλύπτει «κατασκοπία» των Αμερικανών σε Γερμανικό έδαφος.

 
Πιο συγκεκριμένα, η Apple που ετοιμάζεται πυρετωδώς να μπει στην αγορά αυτοκινήτου, έχει στήσει ένα μυστικό εργαστήριο ανάπτυξης τεχνολογιών γύρω από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μέσα στο Βερολίνο.
Αυτό έχει στελεχωθεί με μία μικρή ομάδα νέων επιστημόνων, πτυχιούχων Γερμανικών Πανεπιστημίων, την οποία διευθύνουν δύο έμπειρα στην αυτοκίνηση στελέχη, αγνώστου ταυτότητας.

Μάλιστα άλλα ΜΜΕ της Γερμανίας αναφέρουν πως υπάρχουν φήμες πως τα στελέχη αυτά εργάζονται σε Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, προσφέροντας παράλληλα τις γνώσεις τους στην πρωτάρα -στο αυτοκίνητο- Apple.
Βεβαίως όλα αυτά εφόσον αποδειχτούν, θα αποτελούν έναν νέο μεγάλο σκάνδαλο κατασκοπείας.
Από την πλευρά της η Apple, επίσημα ουσιαστικά δεν αρνείται τίποτα, με το… αφοπλιστικό «…δεν απαντάμε σε φήμες…».

newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)