Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας ακόμα και σε "χρεοκοπημένες" χώρες ...



Η ανικανότητα να διοικήσουμε και να εκμεταλλευτούμε εμείς οι ίδιοι τον πλούτο της χώρας και τη δημόσια περιουσία, δίνει το έναυσμα στην κυβέρνηση να ξεπουλά ότι βρει μπροστά της. Το ΤΑΠΕΔ ενημερώνει ακόμα και χώρες που οικονομικά βρίσκονται στο επίπεδο της Ελλάδας. Αναρωτιόμαστε με τι οικονομική επάρκεια θα αγοράσουν την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, την περιουσία του Ελληνικού έθνους;

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί που φαίνονται οι χώρες που θα εκμεταλλευτούν το δικό μας βιος ... 
 ΤΑΙΠΕΔ: Συνάντηση με 29 εκπροσώπους από 24 ξένες πρεσβείες για αποκρατικοποιήσεις




Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, συναντήθηκε σήμερα με 29 εκπροσώπους από 24 ξένες πρεσβείες και γραφεία αντιπροσωπειών στην Ελλάδα.

Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Πρεσβείας του Καναδά και αφορούσε στο ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, όπου και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματά του μέχρι σήμερα, καθώς και τα επόμενα βήματα για την αξιοποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Σε αυτήν συμμετείχαν κυρίως οι οικονομικοί και εμπορικοί ακόλουθοι από τις εξής Πρεσβείες: 
Αίγυπτος, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λιθουανία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, Τυνησία, Φινλανδία και από το Γραφείο Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι.

fpress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)