Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Άφησε την κατάκοιτη μητέρα της με τη νοσοκόμα που τη φροντίζει για να πάει στο φαρμακείο και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Αγωνία στο Νέο Ηράκλειο

Χάθηκε με το αμάξι τηςΕίναι η Ελευθερία Αγραφιώτου που αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου.
Η 69χρονη έφυγε με το αμάξι της ένα λευκό OPEL Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153, από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο , στην οδό Μικροπούλου.

Το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε το απόγευμα της μέρας που χάθηκε.
Οι έρευνες των Αρχών και των συγγενών για να εντοπιστεί η ίδια ή το αμάξι της δεν είχαν αποτέλεσμα.
Έχει ύψος 1.63 και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα ρούχα και αθλητικά μαύρα παπούτσια.
 
 (Θερμή παράκληση αναρτήστε το - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

ΕΠΕΊΓΟΝ

Η συνταξιούχος, κα Ε.Α(ετών 68 περ.) βγήκε για τα ψώνια της στην περιοχή Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής ....την Πέμπτη 21.04.16 Ω. 11 π.μ (περ.)  και μέχρι τώρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.


Το κινητό της τηλέφωνο έπαψε να λειτουργεί από την Παρασκευή 22.04.16.

Παρακαλούνται οι φίλοι bloggers της ευρύτερης περιοχής Αττικής(κυρίως), ν' αναρτήσουν την παρακάτω  ανακοίνωση-αναζήτηση αυτοκίνητου-προσώπου.

Η κα Ε.Α -συνταξιούχος- αναχώρησε από το σπίτι της στην περιοχή του Δήμου Νέου Ηρακλείου Αττικής,  την Πέμπτη 21.04.2016 και ώρα 11(περ.) π.μ,  για τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού της(ψώνια από  S-Market της περιοχής, ανάληψη χρημάτων -ενδεχομένως- από το ΑΤΜ τοπικού καταστήματος Τραπέζης, φαρμακείο, κλπ).
Είχε επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό της Opel Corsa,  χρώματος λευκού,  Α.Κ  ΙΡΗ 9153  και ίσως κινήθηκε -για υπόθεσή της- και προς την περιοχή του Δήμου Νέας Μάκρης Αττικής, μέσω της διαδρομής Διονύσου ή άλλης πρόσβασης.
Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρίσκεται -για άγνωστη αιτία- οπουδήποτε αλλού.

Η υπερήλικη μητέρα της, κα Κ.Α παρακαλεί θερμά όποιον γνωρίζει ή υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι σχετικό, να τηλεφωνήσει στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του(έχει σταλεί  σχετικό σήμα από την Κεντρική Αστυνομική Διεύθυνση σε όλη την Επικράτεια).

Ευχαριστώ,

[ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)