Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Καταδικάστηκε ο Πάγκαλος!

Καταδικάστηκε ο Πάγκαλος!Κάποια στιγμή θα έφτανε η ημέρα που ο Θόδωρος Πάγκαλος θα πλήρωνε το «μεγάλο» του στόμα.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου καλείται να καταβάλει αποζημίωση 7.000 ευρώ για ηθική βλάβη στον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού, για τα όσα είχε πει μετά από το γιαούρτωμα στα Καλύβια.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2011, ο κ. Πάγκαλος δειπνούσε μαζί με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ταβέρνα της περιοχής όταν δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από κατοίκους που διαμαρτύρονταν για το έργο εγκατάστασης ΧΥΤΑ.
Μετά από το περιστατικό, ο πρώην υπουργός είχε κατηγορήσει τον τότε δήμαρχο ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης και μάλιστα, τον είχε «στολίσει» με κοσμητικά επίθετα.
Ο κ. Ιατρού κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του κ. Πάγκαλου και το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την έκανε δεκτή, επιδικάζοντας αποζημίωση στον πρώην δήμαρχο.
Επιπλέον, κάλεσε τον κ. Πάγκαλο να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπο του ενάγοντος και τον υποχρεώνει με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες την καταδικαστική απόφαση.

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)