Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΒΟΜΒΑ από το Βερολίνο! Η Rothschild ανέλαβε την Ελλάδα…



Ο Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που κάποτε μιλούσε με πάθος κατά του νεοφιλελευθερισμού, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει τσίπα καθώς εμπιστεύτηκε την Ελλάδα στους… Rothschild.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine: «Όταν δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον ο σοσιαλισμός, τότε καλούνται να αναλάβουν οι τραπεζικοί επενδυτές. Η αριστερή, λαϊκίστικη ελληνική κυβέρνηση, που είχε παραδοσιακά αντικαπιταλιστικά συνθήματα, επιστράτευσε επιφανείς καπιταλιστές ως βοηθούς στη μάχη κατά του χρέους.
Με συμβούλους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild ο πρωθυπουργός Αλέξης
Τσίπρας ξεκίνησε περιοδεία σε νυν και δυνητικούς χρηματοδότες. Η γαλλική τράπεζα επιβεβαίωσε προς την Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ότι έχει λάβει εντολή από την ελληνική κυβέρνηση ως ‘οικονομικός σύμβουλος’.
Σε ό,τι αφορά την αποστολή και τις δραστηριότητές της η Rotschild τηρεί σιγή ιχθύος. Η αποστολή της είναι εξαιρετικά λεπτή. Άλλες επενδυτικές τράπεζες έφεραν τον εαυτό τους σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λόγω της Ελλάδας».
Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ για να πουλήσει παραμύθι (της εξόδου απ’ τα μνημόνια) στον ελληνικό λαό ξεπουλάει την ίδια τη χώρα και τον πλούτο της, παίρνοντας μάλιστα συμβουλές από τα μεγαλύτερα «γεράκια» του παγκόσμιου καπιταλισμού.

Με πληροφορίες από Frankfurter Allgemeine & DW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)