Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Αυτήν την εικόνα να κρατήσουν όσι ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το όνομα Μακεδονία

Οι πραγματικοί Μακεδόνες χορεύουν στην Αμφίπολη και στέλνουν μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις

Το βίντεο είναι από την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στην Αμφίπολη 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία πριν την συνάντηση, «χιλιάδες συμπατριώτες μας από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό δίνουν ραντεβού με την ιστορία». Στη μεγάλη Γιορτή της Μακεδονίας θα συμμετέχουν περίπου 2.500 χορευτές και 140 πολιτιστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές παράλληλες δράσεις (διαγωνισμός φωτογραφίας, περιήγηση στο Μουσείο κτλ).
«Φέτος η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Αμφίπολη έχοντας σημειολογικό χαρακτήρα. Το σταμάτημα των ανασκαφών (από το έτος 2015) του μεγαλύτερου ταφικού μνημείου στα Βαλκάνια δημιουργεί αισθήματα αγανάκτησης του λαού προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ πλανάται πάνω από το Μακεδονικό ταφικό μνημείο, η πολυτέλεια και το μέγεθος κατασκευής του οποίου προδίδουν ότι κρύβει ένα ΜΕΓΑΛΟ μυστικό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συμπληρώνει η ομοσπονδία: «Συνεργιστικά αναμένεται να λειτουργήσει η λαϊκή οργή σχετικά με τους χειρισμούς του Υπουργού Εξωτερικών κ.Κοτζιά στο θέμα της εύρεσης λύσης για ονομασία των Σκοπίων, ο οποίος πρόσφατα αποκάλεσε το γειτονικό κράτος ως «όμορφη Μακεδονία». Προκαλούμε και προσκαλούμε τον κ.Κοτζιά να έρθει στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων την Αμφίπολη για να δει πως είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Μακεδόνες, να αγγίξει τα σύμβολα που φέρουν εδώ και αιώνες οι παραδοσιακές μακεδονικές φορεσιές που βρίθουν από ΕΛΛΑΔΑ και να αφουγκραστεί τον παλμό των αληθινών Μακεδόνων, που περιμένουν από εκείνον να διαφυλάξει (ως οφείλει) την αιματοβαμμένη Ιστορία τους και το μέλλον των παιδιών τους.»
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ..ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ !!!!!!

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)