Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τα αυτόνομα οχήματα γίνονται δολοφονικές μηχανές.

Σχόλιο ιστολογίου:
αυτόματοι πιλότοι, τεχνητή νοημοσύνη, αυτόνομα οχήματα, χωρίς καμία σοβαρή αιτία μετατρέπονται σε δολοφονικές μηχανές. Εμπιστεύεστε τη ζωή σας σε ένα τέτοιο ηλεκτρονικό παιχνίδι; Ο φίλος μας με το υπεραυτοκίνητο του έπεσε με ταχύτητα 120 χιλιόμετρων στις εσωτερικές μπαριέρες, είναι θαύμα που είναι σήμερα ζωντανός. Όταν ο άνθρωπος θεωρεί την τεχνολογία smart (έξυπνη) τότε είναι που αυτό το έξυπνο μπορεί να του στερήσει τη ζωή, χωρίς να προλάβει να συνειδητοποιήσει το πως. 


ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Διέσχισε 25 χώρες με ηλεκτρικό Tesla και τράκαρε στην Ελλάδα [εικόνες και βίντεο]



Τροχαίο ατύχημα με ένα Tesla Model 3 σημειώθηκε λίγο έξω από την Φλώρινα την Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στις μπαριέρες ενώ ήταν σε λειτουργία το Autopilot.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, You You Xue, είχε ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με σκοπό να γυρίσει τον κόσμο με το
Tesla Model 3 και ήδη είχε περάσει από είκοσι πέντε χώρες. Για να μεταφέρει τις εμπειρίες του στο κοινό μάλιστα, κατέγραφε και αναρτούσε σε σελίδα στο facebook φωτογραφίες και βίντεο.


Hey @elonmusk this is what happened when my Autopilot malfunctioned. Glad I'm not dead, would you please investigate?
Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο εξετράπη ξαφνικά της πορείας του, χωρίς καμία ένδειξη ή προειδοποίηση και εκείνος δεν κατάφερε να το επαναφέρει, γιατί όπως επισημαίνει κοιτούσε το σύστημα πλοήγησης στο κινητό του τηλέφωνο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τραυματιστεί.























































































iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)