Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Αθάνατος o Γιώργος Μπαλταδώρος: 40 ημέρες από το θάνατο του ήρωα…

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου…
του ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος κατά την πτώση του μοιραίου Mirage – 2000 στη Σκύρο στις 12 Απριλίου.
Ο «φύλακας άγγελος» του Αιγαίου χάθηκε σε ηλικία 34 ετών αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 6 και 8 ετών,
Στην τελετή στην οποία χοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Θεσσαλίωτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Θεόκλητος και Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος. Το παρών σύμφωνα με το kranosgr έδωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του Γιώργου ο οποίος θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές όλων των Ελλήνων ως ένα από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που κοσμούν πλέον το πάνθεον των Ηρώων!
kranosgr

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)