Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Είναι ξεκάθαρο ποιος πουλάει τη Μακεδονία. Δεν είναι ο Τσίπρας


Freepen.gr - Ένα αρκετό σκληρό αλλά με σωστές επισημάνσεις κείμενο δημοσιεύει το ιστολόγιο "Αριστείδης ο Δίκαιος" ως προς το πούλημα της Μακεδονίας. Ο αιχμηρός πάντα αρθρογράφος φωτίζει την άλλη διάσταση της εικόνας σημειώνοντας πως οι απόψεις του Τσίπρα και του περιβάλλοντός του ήταν ανέκαθεν γνωστές.

Μεταξύ άλλων το κείμενο, το οποίο ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, αναφέρει:

Το πρόβλημα, το πραγματικό πρόβλημα, είναι η δεξιά. Είτε ως δεξιά-δεξιά (ΝΔ και λοιπές στάνες) είτε ως κεντροαριστερά-δημοκρατικά τόξα (ΚΙΝ.ΑΛΛ και λοιπές φούσκες). Είτε «συντηρητική» είτε «προοδευτική», η δεξιά αυτή,
νεοφιλελεύθερη μέχρι τα μπούνια, ελεγχόμενη πλήρως από τους τραπεζίτες, στην εμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιπαρατάξει μόνο υποκρισία. Διαφωνεί επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας. Δεν διαμαρτύρεται για την πώληση, αλλά για τους όρους πώλησης. Η πώληση (έναντι πινακίου φακής χωρίς την φακή) την θεωρεί δεδομένη. Την πώληση της γης μας και της ψυχής μας.

Ρίξτε, παρακαλώ, μια ματιά στον αντιπολιτευόμενο τύπο, ιδίως στα ΜΜΕ του Αλαφούζου, του Μαρινάκη κτλ. Προσέξτε «αντιπολίτευση» από μιντιάρχες δεδηλωμένους «εχθρούς» του Τσίπρα.

Είναι σχεδόν ανακουφισμένοι! Ανακουφίστηκαν που ο Τσίπρας «λύνει» το Σκοπιανό! Δεδομένο το ότι η Μακεδονία πωλείται (αφεντική διαταγή, τα σκυλιά δεμένα), σιγοντάρουν κιόλας! Όσοι δημοσίευαν και δημοσιεύουν λιβέλους για τα έργα Τσίπρα σε όλους τους άλλους τομείς, τώρα επικαλούνται το «εθνικό» συμφέρον, εγκρίνουν και συνιστούν προσοχή στις λεπτομέρειες!

Οι επίσημες τώρα πολιτικές φιγούρες των νεοφιλελεύθερων, συντηρητικών τε και σοσιαλδημοκρατών, το αυτό. Ξύλινη γλώσσα ακατάληπτη από τον λαό, που κρύβει την προδοσία και μεταβάλει κάθε φλέγον εθνικό θέμα σε απλή γραφειοκρατική ρουτίνα (έργκα όμνες, διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία κτλ). Ανούσιες τετριμμένες γενικότητες περί σχέσεων καλής γειτονίας, ειρήνης και συνεργασίας στα Βαλκάνια κτλ. Βερμπαλισμούς και ψευτοτσαμπουκάδες περί «διεθνούς δικαίου» (αναφέρονται στην ομιχλώδη αυτή έννοια υπό την οποία ακρωτηριάστηκαν Κύπρος και Σερβία). Γελοιότητες περί δεσμευτικών διεθνών συμφωνιών (σαν κι αυτές που ο Αδόλφος πρώτα υπέγραφε και μετά χρησιμοποιούσε ως χάρτη υγείας).

Ο σκοπός τους είναι ένας: να αβγατίσουν ΕΕ και ΝΑΤΟ. Να διογκωθούν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί βραχίονες των τραπεζιτών. Γην και ύδωρ έναντι χρέους. Αν ο Τσίπρας είναι εθνομηδενιστής, αυτοί είναι ψευτοπατριώτες και είναι χειρότεροι.

Είναι προφανές: η αντιπολίτευση ΝΔ-ΚΙΝ.ΑΛΛ, με την εξαίρεση μεμονωμένων εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς (φανφαρόνων και σε κάθε περίπτωση φιλοΝΑΤΟϊκών), καμία πρόθεση να σταματήσει τον Τσίπρα από το να πουλήσει την Μακεδονία δεν έχει. Αντιθέτως τον αβαντάρει μέσω των φιλικών της εντύπων, τον βοηθά μέσω υποτονικών ανακοινώσεων και τον νουθετεί με τη στάση της (επιτηδευμένα «υπεύθυνη», στην ουσία υποστηρικτική) ώστε να μην χαλάσει την «δουλειά».

Τα εγκλήματα συντελούνται είτε δια πράξεως είτε δια παραλείψεως. Αν γνωρίζεις ότι συντελείται έγκλημα και ενώ μπορείς να το αποτρέψεις δεν το κάνεις, είσαι ένοχος.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)