Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η Ευρώπη «ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ»! Έκαναν ΡΑΜΑΖΑΝΙ σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ εκκλησία και συμπροσευχήθηκαν… (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Δύση δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να αυτοκτονήσει, και στο πλαίσιο αυτού του παραλογισμού άνοιξε ο ναός του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στις Βρυξέλλες για να γιορταστεί το… Ραμαζάνι.
Δυστυχώς δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο. Με αφορμή την έναρξη του Ραμαζανιού, μουσουλμάνοι, εβραίοι και χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζί και αντάλλαξαν απόψεις, προσπαθώντας να δείξουν ότι τίποτα δεν τους χωρίζει.
Αυτό θεωρητικά είναι σωστό, όμως όταν η ισλαμική τρομοκρατία έχει προκαλέσει τόσα στο Βέλγιο, το να θέλουν να δείχνουν ανοχή στο Ισλάμ, αφήνοντάς τους να προσεύχονται σε χριστιανικούς ναούς, δείχνει ανοησία κι όχι ανοιχτό μυαλό.
«Eπιλέξαμε τη συγκυρία του Ραμαζανιού, αυτόν τον ιερό μήνα, τον μήνα της συγχώρεσης για να μοιραστούμε μήνυμα φιλίας με όλες τις κοινότητες, όλους τους ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο πως οι μουσουλμάνοι δεν είναι όλοι τρομοκράτες και ότι όλοι είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν για μια ειρηνική συνύπαρξη μουσουλμάνων, χριστιανών, εβραίων και όλων των υπολοίπων κοινοτήτων», δήλωσε ο Λαχσέν Χαμούς πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Βρυξελλών.
Βέβαια δεν μας είπε τι θα κάνει η μουσουλμανική κοινότητα εάν σε μερικά χρόνια γίνει πλειοψηφία. Θα δείχνει την ίδια «ανοχή»; Η ιστορία μας έχει δείξει ότι μόνο αυτό δεν θα συμβεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)