Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Τα Μακεδονικά Συλλαλητήρια

Ν. Λυγερός
Οι Ασυμβίβαστοι: «Εθνικιστικός παροξυσμός» για το ...

Αν αυτήν την περίοδο υπάρχει μια γνήσια έκφραση του ελληνικού λαού δεν είναι βέβαια καμία διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό αφού δεν υπάρχει καμιά διάθεση εκπροσώπησης εκ μέρους του κομματισμού λόγω ιδεολογίας καθυστερημένων πολιτικών, αλλά τα λαϊκά Συλλαλητήρια. 
Διότι βλέπουμε ότι όσο προχωρούν υποτίθεται οι διαπραγματεύσεις όλο και μεγαλύτερη απόκλιση υπάρχει σε σχέση με τα θέλω και τα πιστεύω του Ελληνισμού. 
Οι μόνοι που σέβονται πραγματικά την ιστορία του Ελληνισμού, είναι αυτοί που παλεύουν στα Συλλαλητήρια. Δηλαδή ο ίδιος ο ελληνικός λαός ανεξαρτήτως κομμάτων, τάξεων, κοινωνικών στρωμάτων. Όλοι μαζί ακολουθούν με σεβασμό την ιστορία των ανθρώπων, των προγόνων που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για μας, μόνο και μόνο για να ζούμε ελεύθεροι. 

Έτσι τα Μακεδονικά Συλλαλητήρια που θα διεξαχθούν στις 6 Ιουνίου 2018, αποτελούν τη συνέχεια ενός αγώνα του ελληνικού λαού και ακολουθούν τις αξίες του Ελληνισμού. Κανένας πολιτικός δεν έχει την άδεια να πουλήσει ή να ξεπουλήσει το θέμα της Μακεδονίας. 
Έχουμε αντέξει και στο παρελθόν το ψέμα των λεγόμενων πιέσεων και το ξεπεράσαμε. Και δεν πρόκειται να αποδεχτούμε ιδεολογικές λύσεις του καθυστερημένου παρελθόντος που θα στιγματίσουν το μέλλον μας. 

Δεν θα πέσουμε θύματα μιας πολιτικής παγίδας και δεν είναι οι εκλογές που μας απασχολούν αλλά ο εθνικός αγώνας για την προστασία του ονόματος Μακεδονία. 

Αυτός είναι ο στόχος των Μακεδονικών Συλλαλητηρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)