Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η Γερμανία πατάει... γκάζι στις απελάσεις

Το Βερολίνο αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση από την κοινή γνώμη για να σκληρύνει την προσέγγισή του προς τις απελάσεις. Δεσμεύσεις από τον Χορστ Ζέεχοφερ για επιτάχυνση των διαδικασιών σε όσους απορρίπτεται η αίτηση ασύλου. Στο στόχαστρο όσοι κατηγορούνται για εξτρεμιστικές απόψεις.


Ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών έχει δεσμευτεί να επιταχύνει την απέλαση όσων απορρίπτονται οι αιτήσεις ασύλου, αφότου μία ομάδα μεταναστών, με βία,
ανάγκασε την αστυνομία να αφήσει ελεύθερο ένα νεαρό Αφρικανό άνδρα που επρόκειτο να απελαθεί.
Ο Χορστ Ζέεχοφερ περιέγραψε το γεγονός αυτή την εβδομάδα ως «σκανδαλώδες» και «ως ένα χαστούκι στο πρόσωπο του νομοταγούς λαού». Είπε ότι οι δράστες θα αντιμετωπίσουν την πλήρη επιβολή του νόμου. Η επίθεση έγινε πρωτοσέλιδο την Πέμπτη, τροφοδοτώντας μία ήδη αμφιλεγόμενη συζήτηση για το πώς θα αντιμετωπίσουν τους πρόσφυγες, των οποίων οι αιτήσεις ασύλου έχουν απορριφθεί.
Το Βερολίνο αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση από την κοινή γνώμη για να σκληρύνει την προσέγγισή του προς τις απελάσεις, ιδιαίτερα των νεαρών εγκληματιών και προσφύγων που κατηγορούνται για υιοθέτηση εξτρεμιστικών απόψεων.

Για τη συνέχεια Euro2Day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)