Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Δεν ξεχνάμε την εφημ. "Αυγή", τη φασιστική φυλλάδα των ιμπεριαλιστών:

 Η Συρία να απαλλαγεί από μισό αιώνα δικτατορίας της οικογένειας Άσαντ

Να ξεσκεπάζουμε καθημερινά του λακέδες των ιμπεριαλιστών που φορούν τη μπούργκα του "αριστερού", του "αντιεθνικιστή", του "αντιρατσιστή"...
Αυγή: Η Συρία να απαλλαγεί από μισό αιώνα δικτατορίας της οικογένειας Άσαντ (όσα άρθρα και να αποκρύψουν, να κατεβάσουν τις διασυνδέσεις στο διαδίκτυο, δεν μπορούν να κρατήσουν κρυμμένη τη φασιστική τους βρώμα)!
Η φασιστική φυλλάδα "Αυγή" δεν διαφέρει σε τίποτα από τους χρυσαυγήτες, από την ΕΡΤ Τελ Αβίβ, από το αμερικανοσιωνιστικό ΑΠΕ! 
Υπό την πίεση των διαδηλώσεων, το μειοψηφικό αλαουϊτικό καθεστώς που έχει επιβάλει, κληρονομικώ δικαιώματι, η οικογένεια Άσαντ εδώ και πάνω από μισό αιώνα στη χώρα έκανε κάποιες παραχωρήσεις, όπως την εισαγωγή του πολυκομματισμού.
Ωστόσο πλέον οι Σύροι έχουν υπερβεί το στάδιο του φόβου και, παρά τα λουτρά αίματος που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 2.000 πολίτες και την ελευθερία σε δεκάδες χιλιάδες (σύμφωνα με τα στοιχεία ΜΚΟ και του ΟΗΕ), δεν αρκούνται σε μεταρρυθμίσεις υπό το ίδιο καθεστώς αλλά διεκδικούν την άμεση απομάκρυνσή του.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)