Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ..ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΨΟΥΣ 9 ΔΙΣ..



Εϊναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε και αποκαλύπτουμε καθημερινώς από την συκγυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,, είναι απίστευτο το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης που συντελείται εις βάρος της χώρας του Ελληνικού λαού από πληρωμένους εκτελεστές του που ανεβήκανε στην εξουσία με την προβιά του αριστερού και σήμερα γίνανε τα καλύτερα τσιράκια των τραπεζιτών..και συγκαλύπτουν σε όλα τα επίπεδα το τραπεζικό σκάνδαλο όπως αυτό  που αφορά την εισφορά του Ν.128/75 όπου πληρώνουν όλοι οι δανειολήπτες σε κάθε είδους δάνειο..
Η εν λόγω εισφορά παρότι είναι παράνομη σύμφωνα με το Ευρωπαικό δίκαιο και δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας ο νόμος που επεβλήθη συνεχίζει να εισπράττεται ακόμη και σήμερα από τις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς που πάνε αυτά τα λεφτά..
Το εν λόγω θέμα το έχει φέρει στη βουλή ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ενωσης κεντρώων κύριος Σαρίδης και είναι σημαντικό να επισημάνουμε την πορεία του κοινοβουλευτικού ελέγχου τις ψευδής και αδιαφανείς απαντήσεις του αρμοδίου υπουργού κυρίου τσακαλώτου και να αποκαλύψουμε τι απαντά το ΓΛ του κράτους και τα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα

Στην κάτωθι ερώτηση που κατέθεσε ο κύριος Σαρίδης η απάντηση του κύριου τσακαλώτου προ 6μηνου ήταν αποκαλυπτική για το ύψος των υποτιθέμενων εισφορών που θα έπρεπε να εγγράφονται κάθε χρόνο στον κρατικό προϋπολογισμό πράγμα και το οποίο δεν γίνεται..Ο αρμόδιος υπουργός αποκάλυψε έναν πίνακα από το 1991 έως και σήμερα όπου αποτυπώνει το σύνολο των εισφορών που θα έπρεπε να πάνε στα ταμεία του κράτους



Ερχεται λοιπόν ο ίδιος ο βουλευτής και ξανά ρωτά τον αρμόδιο υπουργό με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή και η απάντηση του κύριου τσακαλώτου ήταν σοκαριστική μια και μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν ξέρει σε ποιον λογαριασμό πιστώνονται κάθε χρόνο πάνω από 500 εκατομμύρια λες και μιλάμε για κάτι χιλιάρικα και το ακόμη πιο ςξωφρενικό πως πιστώνονται σε λογαριασμό της ΤτΕ όπου χρηματοδοτείται η χώρα μέσω του μηχανισμού του ESM..για όσους λοιπόν δεν καταλάβανε την απάντηση του υπουργού μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως με χρήματα που ανήκουν κανονικά στο Ελληνικό δημόσιο και θα έπρεπε να εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό γίνονται χρήση από την ΤτΕ και τον ESM προκειμένου να μας δανείσουν..Δηλαδή τι μας λέτε κύριε τσακαλώτε; πως με δικά μας χρήματα μας δανείζουν οι θεσμοί;  




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΏΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ESM


Κύριε Σαρίδη, έχετε τον λόγο. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. 
Κύριε Υπουργέ, η ερώτησή μου είναι πάρα πολύ απλή. Ποιο είναι το υπόλοιπο ενός τραπεζικού λογαριασμού; Εσείς όμως και εγώ μέσα από τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου γνωρίζουμε ότι η πληροφορία και το περιεχόμενο αυτής της ερώτησης είναι πολύ πιο σύνθετο. 
Ουσιαστικά αυτό που σας ρωτάω, κύριε Υπουργέ, είναι -εάν έχω καταλάβει καλά- εδώ και είκοσι πέντε χρόνια οι τράπεζες παρακρατούν χρήματα των δανειοληπτών, ενώ με την απόφαση 1975/1991 του Διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Χαλικιά αυτές οι εισφορές έπρεπε να καταργηθούν. 
Άρα θέλω την άποψή σας, κύριε Υπουργέ, στο εξής: Από το 1991 μέχρι το 2015 οι τράπεζες παρακρατούσαν παράνομα χρήματα των Ελλήνων δανειοληπτών; 
Ευχαριστώ πολύ. 
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Ευχαριστώ, κύριε συνάδελφε. 
Κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο. 
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (Υπουργός Οικονομικών): Κύριε συνάδελφε, το έχουμε ξανασυζητήσει οι δύο μας αυτό το θέμα. Είναι ένα θέμα που άλλαξε στην πορεία, λόγω του ότι αυτές οι παρακρατήσεις προορίζονταν για εξαγωγικές ενέργειες, που η DG Competition, η Διεύθυνση Ανταγωνισμού, αποφάσισε ότι είναι κρατική βοήθεια. 
Δεν υπάρχει κάτι παράνομο στην παρακράτηση. Το μόνο που έγινε, είναι ότι άλλαξε η κατεύθυνση στην οποία πήγαιναν αυτά τα χρήματα, δηλαδή από το να πηγαίνουν για εξαγωγικές δραστηριότητες για ενίσχυση των κρατικών δραστηριοτήτων, τώρα πηγαίνουν στους πυρόπληκτους και άλλες τέτοιες ομάδες. 
Πρέπει να σας πω ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο. Είναι ένας μεγάλος λογαριασμός, που όπως λέτε και στην ερώτησή σας, είναι στην Τράπεζα της Ελλάδας. Κάτω από αυτόν τον μεγάλο λογαριασμό υπάρχουν διάφοροι λογαριασμοί, μέσα στους οποίους είναι ο λογαριασμός που συζητάμε.
Όμως δεν βλέπω τον λόγο να ανησυχείτε. Να κάνουμε μια συζήτηση, αλλά αυτή πρέπει να γίνει όχι στο πλαίσιο μιας ερώτησης αλλά στο πλαίσιο κάποιας νομοθετικής παρέμβασης. Είναι άλλο, αν θεωρείτε ότι δεν πρέπει να γίνει αυτή η παρακράτηση από τα δάνεια στους πυρόπληκτους. Εγώ ακούω ότι για αυτό υπάρχουν επιχειρήματα και υπέρ και κατά. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Ευχαριστώ, κύριε Υπουργέ. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: Δεν μου έχετε απαντήσει στο υπόλοιπο, κύριε Υπουργέ. 
Πώς θα δευτερολογήσω, κύριε Πρόεδρε; Δεν μου έδωσε την απάντηση. Αυτή ήταν η ερώτηση.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Κύριε συνάδελφε, αυτή την απάντηση σας έδωσε ο κύριος Υπουργός. Με συγχωρείτε τώρα. Τι να κάνουμε; Έχετε τον λόγο για τη δευτερολογία σας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: Κύριε Υπουργέ, δεν μου απαντήσατε στην ερώτηση, ποιο είναι το υπόλοιπο αυτή τη στιγμή του τραπεζικού λογαριασμού. Έτσι μου στερείτε την ανταπάντησή μου, γιατί δεν έχω δικαίωμα τριτολογίας. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Το είπατε αυτό, κύριε συνάδελφε. Μην καθυστερούμε.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (Υπουργός Οικονομικών): Κύριε συνάδελφε, νόμιζα ότι το εξήγησα. 
Ακριβώς επειδή είναι ένας λογαριασμός, που είναι μέσα σε έναν μεγαλύτερο, είναι δύσκολο αυτό που ζητάτε να σας το δώσω με αριθμούς. Δεν είναι, δηλαδή, ένας λογαριασμός από μόνος του. Είναι ένας υπολογαριασμός, στον μεγάλο λογαριασμό που μπαίνουν μέσα τα χρήματα που θα πάρουμε από το ESM, που μπαίνουν μέσα τα χρήματα που μαζεύουμε από τις εξόδους της αγοράς. Αυτό είναι. Αν δεν το καταλάβατε, αυτή είναι η απάντησή μου.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Εντάξει, κύριε Υπουργέ. Πολύ ωραία. 
Κύριε Σαρίδη, έχετε τον λόγο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, πριν από έξι μήνες είχε γίνει μια επίκαιρη ερώτηση στον κ. Τσακαλώτο. Στη συγκεκριμένη επίκαιρη ερώτηση η οποία είχε γίνει, είχαμε ρωτήσει ποιο είναι τον Σεπτέμβριο του 2017 το υπόλοιπο του συγκεκριμένου λογαριασμού. Τότε, λοιπόν, είχε πει ο κ. Τσακαλώτος ότι οι εισπράξεις του 2015, αν ενθυμούμαι καλά, ήταν 450 εκατομμύρια ευρώ και οι εισπράξεις του 2016 ήταν 430 εκατομμύρια ευρώ. 
Από εκεί είχε προκύψει ότι ο σκοπός της συγκεκριμένης εισφοράς του ν.128/1975, είχε αλλάξει με τον ν.4336, τον υπουργικό νόμο. Σε κάποια διάταξη μέσα σε μια υποπαράγραφο είχαν βάλει ότι είχε αλλάξει ο σκοπός, και από τότε θα πήγαιναν οι συγκεκριμένες εισφορές για τα θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων και για τους πυρόπληκτους και για τους σεισμοπαθείς και για διάφορα άλλα τέτοια.
Όμως, κύριε Πρόεδρε, στην πορεία του κοινοβουλευτικού ελέγχου αυτό που προέκυψε, μετά από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου τα οποία θα τα καταθέσω και στα Πρακτικά, είναι ότι με απόφαση του κ. Χαλικιά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος το 1991, η συγκεκριμένη εισφορά είχε καταργηθεί, δεν είχε αλλάξει σκοπό, όπως λέει ο Υπουργός. Άρα από το 1991 μέχρι τον Αύγουστο 2015 που έρχεται η νέα νομοθετική διάταξη, η συγκεκριμένη εισφορά παράνομα παρακρατείτο από τους δανειολήπτες. 
Ως εκ τούτου αν δεν ισχύει αυτή η απόφαση, η 1975/1991 του κ. Χαλικιά, με ποια νέα απόφαση, με ποια υπουργική απόφαση, με ποια διάταξη, με ποια απόφαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η συγκεκριμένη δεν ήταν πλέον εν ισχύι; Ένα είναι αυτό. 
Ένα δεύτερο ερώτημα πάρα πολύ σημαντικό είναι το εξής. Θα καταθέσω στα Πρακτικά πίνακα του Υπουργείου Οικονομικών, όπου φαίνεται ότι οι εισφορές από το 1991 μέχρι το 2015 ανήλθαν στα 9 δισεκατομμύρια. Οι πληρωμές που βγήκαν από αυτόν τον λογαριασμό, κύριε Πρόεδρε, ανέρχονται στα 5 δισεκατομμύρια. Πού είναι τα άλλα 4 δισεκατομμύρια; 
Ό,τι χρήματα, κύριε Υπουργέ, και να έχει μέσα αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος λογαριασμός, δεν δικαιολογείται. Είναι παράλογο, κύριε Υπουργέ. Το βρίσκετε λογικό, για 100 εκατομμύρια να κόβουμε συντάξεις, για 100 εκατομμύρια να χάνουν τα σπίτια τους άνθρωποι; Το βρίσκετε λογικό, να υπάρχουν λεφτά μέσα σε έναν λογαριασμό, που έχει έναν διαφορετικό σκοπό, και εμείς αυτή τη στιγμή να μην προσφέρουμε ούτε τη νομική βοήθεια, τη νομική προστασία στους δανειολήπτες, που θα προέλθει από χρήματα των ίδιων των δανειοληπτών; Ό,τι λεφτά και αν έχετε μέσα στον λογαριασμό, κύριε Υπουργέ, το βρίσκετε λογικό αυτό;
Επίσης για το τι λεφτά έχετε μέσα, σίγουρα θα ακολουθήσει από αύριο άλλη ερώτηση, γιατί σαφώς δεν έχετε έρθει προετοιμασμένος, κύριε Υπουργέ, να μου απαντήσετε στην ερώτηση. Ήταν σαφέστατη. Πόσα χρήματα έχει μέσα αυτός ο λογαριασμός;
(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Σαρίδης καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Σας ευχαριστώ, κύριε συνάδελφε.
Παρακαλώ, κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (Υπουργός Οικονομικών): Δεν καταλαβαίνω την έντασή σας. Τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. 
Θα καταθέσω στη Βουλή στα Πρακτικά τον νόμο του 1992, που σημαίνει το αντίθετο απ’ αυτό που είπατε, ότι είναι τελείως νόμιμο, έχει καινούργιους νόμους που το λέει αυτό. Δεν ξέρω άμα θα το καταθέσω, αλλά είναι εδώ οι συνεργάτες μου να σας εξηγήσουν γιατί διαβάζετε λάθος την απόφαση του τότε Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 
Σας ευχαριστώ. 
(Στο σημείο αυτό ο Υπουργός κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)
Τέλος, όπως σας έχω εξηγήσει, σας έχω δώσει τα στοιχεία για τις ροές. Αλλά επειδή το απόθεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα απ’ αυτά που σας καταθέτω αλλού, δεν είναι εύκολο να σας δώσω το απόθεμα. Σας δίνω τη ροή κάθε χρόνο πόσο είναι και πόσο ξοδεύεται για τα σημαντικά. Δεν νομίζω ότι πηγαίνουν σε λάθος μέρος αυτά τα λεφτά, αλλά είναι στη διάθεσή σας να το ξανασυζητήσουμε. 
Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

https://www.youtube.com/watch?v=yIB29JsGCxo



NEA EΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Μάριος Γεωργιάδης): Ευχαριστούμε τον κύριο Υπουργό για την ακρίβεια στο χρόνο της απάντησής του.
Πριν περάσουμε στην τελευταία ερώτηση που αφορά στον κ. Τσακαλώτο, θα αναγνώσω ορισμένα κωλύματα.
Η τέταρτη με αριθμό 1434/28-3-2018 επίκαιρη ερώτηση δευτέρου κύκλου του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδη προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Ποιο το ακριβές υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού του ν.128/1975;», δεν θα συζητηθεί διότι ο Υπουργός έχει απαντήσει ήδη σε μια γραπτή και δύο επίκαιρες ερωτήσεις.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Ν.128/75 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ

ΗΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΎΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ESM

KAI EΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

diadromesdra.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)