Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ 550 τρις; Έγγραφο ΣΟΚ δείχνει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ…



Πέρασε στα ψιλά και η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι το έχουν δει. Αποφασίσαμε λοιπόν να σας το παρουσιάσουμε το αποκαλυπτικό έγγραφο της BIS.
ΒΙS σημαίνει Bank for International Settlements κι έχει έδρα την Ελβετία. Αρκετά εκλαϊκευμένα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι κάτι σαν κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών.
Το έγγραφο που ανακαλύψαμε είναι του 2017 και αναλύει πως το σύνολο της έκθεσης των παραγώγων αντιστάθμισης κινδύνου του παγκοσμίου τραπεζικού συστήματος ξεπερνά κατά 250% του συνολικού
κυκλοφορούντος παγκοσμίου χρήματος και του αντιστοίχου ΑΕΠ, περίπου 550 τρις δολάρια.
Όπως καταλαβαίνει κανείς αν πυροδοτηθεί νέα οικονομική ή τραπεζική κρίση, το παγκόσμιο σύστημα δεν θα αντέξει και ο κίνδυνος ολικής κατάρρευσης είναι μεγάλος.
Όλα αυτά βέβαια εξαιτίας της απληστίας των τραπεζιτών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)