Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

13 Μαΐου 2018 συγκέντρωση κατά των νέων ταυτοτήτων, με ροπαλοφόρους και αστυνομία θεατή.

Πως οι γνωστοί - άγνωστοι διαλύουν συγκεντρώσεις;



Οι γνωστοί - άγνωστοι, το αριστερό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας εντολές στην Ελληνική Αστυνομία άφησε ανενόχλητους δεκάδες ροπαλοφόρους να τρομοκρατούν όσους θα παρευρίσκονταν στην προγραμματισμένη διαδήλωση της 13 Μαϊου 2018 και ώρα 15:00 ενάντια στην υποχρεωτική νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. 


Η συγκέντρωση έγινε με καθυστέρηση δύο ωρών με το μεγαλύτερο πλήθος του κόσμου να έχει αποχωρήσει. Επισημαίνουμε ότι η Ε.Α. είχε κόψει την πρόσβαση από το Σύνταγμα στα Προπύλαια, μην επιτρέποντας την πρόσβαση σε όσους επιθυμούσαν να παρευρεθούν. 

Γύρω στις 14:15 με εντολή της Ε.Α. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στα Προπύλαια, και όσοι είχαν μαζευτεί τους έστελνα στην αντισυγκέντρωση που γινόταν στο Σύνταγμα. 

Πρώτη φορά στα χρονικά που βλέπουμε το παρακράτος να λειτουργεί τόσο οργανωμένα. τόσο έξυπνα και ταυτόχρονα δόλια. 
Ενοχλεί η κάθε αντίδραση για τις νέες ταυτότητες. 
Ενοχλεί που είμαστε πολλοί και δεν θα δεχτούμε καμία φασιστική ταυτότητα.






4 σχόλια:

  1. Καταρχήν το καλό νέο είναι ότι η συγκεντρωση εγινε, με 600-700 ατομα περιπου κι ενω αρκετοι εφυγαν λογω των επεισοδιων

    Παμε τωρα στα ασχημα και τα περιεργα :
    1) Ο κοσμος θα ητανε πολυ περισσοτερος, αν δεν υπηρχε η σιωπη των Επισκοπων, νεου και παλαιού. Για την κατασταση στους ΓΟΧ, ειχα σχολιασει εδω
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2018/05/13-2018-3.html#comment-form

    2) Ειχαμε ενημερωσει πριν 10 ημερες το ΔΙΕΞΟΔΟΣ για τα προβληματα που θα δημιουργουσε η παραλληλη συγκεντρωση.
    Την συγκεντρωση ΕΛΚΙΣ την ειδαμε σε blog στις 16/04 (ίσως να ειχε ανακοινωθει και νωριτερα), ενω του ΔΙΕΞΟΔΟΣ στα τελη Απριλίου κι απλά ανέφερε ότι προετοιμάζοτανε από νωρίτερα
    Πριν 3 ημερες συναντησα ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΕΛΚΙΣ να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια για την συγκεντρωση ΚτΠ 13/05 στα Προπυλαια και δεν ειχε ιδεα για παραλληλη συγκεντρωση στο Συνταγμα του ΔΙΕΞΟΔΟΣ....
    Την ξαναειδα σημερα στην συγκεντρωση και μου ειπε οτι η κα Μπιτακου διαδιδει ΨΕΥΔΩΣ οτι συνεννοηθηκε με τον προεδρο του ΕΛΚΙΣ κ. Δασκαλακη κι οτι το ΕΛΚΙΣ θα παρευρεθει μαζι τους στο Συνταγμα και οχι στα Προπύλαια. Το στελεχος αυτο μου ειπε κατηγορηματικα ότι ητανε ψέμματα κι εγινε για να τραβηξουνε τον κοσμο προς τα εκει
    Κανοντας πριν λιγο ερευνα στο ιντερνετ, βλεπω σε τρια sites να αναδημοσιεύεται η ανάρτηση από το facebook της κα Μπιτάκου :
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=974410&h1=true#commentForm
    https://thecaller.gr/ellada/asfyxia-sto-kentro-tis-athinas-logo-sygkentroseon/
    http://www.lakonikostypos.gr/epikairothta/item/134550-me-lakoniki-stiriksi-kai-symmetoxi-panethniko-syllalitirio-sto-syntagma

    να ανακοινωνεται το εξης :
    "Λίγους μήνες μετά από τις μεγάλες συγκεντρώσεις για το «Μακεδονικό» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μια σειρά από οργανώσεις και φορείς προχωρούν -όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους- σε πανεθνικό συλλαλητήριο αυτήν την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.
    ........
    Το Πανεθνικό συλλαλητήριο στηρίζουν:
    ....
    ΕΛΚΙΣ
    ...

    Αν όμως είχε αποφασίσει το ΕΛΚΙΣ να ακυρώσει την συγκεντρωση στα Προπυλαια (όπου πάντα συγκεντρώνεται) και να πάει Συνταγμα, προφανώς δεν θα μοιραζε φυλλαδια για Προπύλαια 3 μερες πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3) Ακόμα πιο περίεργο ειναι που οι μπαχαλακηδες του συστηματος λεγανε στον κοσμο να φυγει και να παει στο Συνταγμα !!!
    Δηλαδη δεν ητανε για αυτους (τους φασιστες ταχα antifa) φασιστικη η συγκεντρωση στο Συνταγμα ;;;
    Το ιδιο λεγανε κι οι αστυνομικοι στον κοσμο...
    τα ακουσα αυτα απο 2 διαφορετικα ατομα, ενω στο παρακατω σχολιο υπαρχει κι επωνυμη μαρτυρια απο το blog της κας Σουφλή

    4) Ενδιαφέρον είναι και το σχετικο άρθρο της κα Σουφλή, το οποίο φαίνεται εδώ
    https://attikanea.blogspot.gr/2018/05/13-2018.html

    Αναμένουμε λοιπόν εξηγήσεις από την κα Μπιτάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εδω 2 επωνυμες καταγγελιες, οι οποίες συμφωνουν ότι στο Συνταγμα δεν υπηρχανε οι Παμμακεδονικες ενωσεις, παρά μονο η κα Μπιτάκου κι ένας Ιερέας

    α) από το blog της κυρίας Σουφλή
    Evangelos Mourelatos
    13 Μαΐου 2018 - 7:53 μ.μ.
    Sorry αλλά οι χαρακτηρισμοί είναι λόγω του βρασμού ψυχής. Πάμε πάλι:
    1) Υοπήρχαν ΔΥΟ (2) ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. Η μία της Ινδουίστριας κυρίας Μπιτάκου (άποψή μου - θρησκευτικός χαρακτηρισμός - απαγορεύεται ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ για τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς). Σάπισαν στο ξύλο οι αναρχικοί γριούλα στα Προπύλαια 3 παρά κάτι. Μάζεψα κάποιες κυρίες και πήγα προς Σύνταγμα διότι οι μπάτσοι (επίσης μιληξμένοι) μας είπαν ότι δεν μπορούμε να διαδηλώσουμε Προπύλαια και έστελναν όλους μας Σύνταγμα. Κάποιοι ευτυχώς οι περισσότεροι επέμεναν. Εγώ το ΒΟΥΡΛΟ (αυτοχαρακτηρισμός) πήγα Σύνταγμα όπου μετρικοί γνωστοί μου παραπλανημένμοι από τους μπάτσους μαζί με μερικούς της εν λόγω μαντάμ (κυρία Γαλλιστί) παρακολουθούσαν ΜΙΑ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ συγκέντρωση με έναν Άγγλο ΜΑΣΩΝΟ (άποψή μου - θρησκευτικός μη διωκόμενος χαρακτηρισμός) και την μαντάμ μαζί με άλλους πλανημένους να λένε περί παντός επιστητού πλην ταυτοτήτων. Ευτυχώς οι ανάρχες έφυγαν και η συγκέντρωση στα Προπύλαια έγινε. Με ελάχιστη όμως δημοσιογραφική κάλυψη, όπως ακριβώς ήθελαν οι διοργανωτές των 2 ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ: Η Μπιτάκου και ο Σόρος των αναρχικών... Συμπεράσματα δικά σας..

    b) από το blog http://opaidagogos.blogspot.gr/

    ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...
    Δεν ηταν 70ατομα.τους ειδα περιπου 20 ατομα με ροπαλα και δυο με τρεις ανδρες να φορανε κρανος μηχανης και να δινουν οδηγιες.πραγματι η αστυνομια γνωριζε οτι υπηρχαν εκει οι μπαχαλακηδες του συριζα.οσο για το συνταγμα δεν υπηρχαν οι παμμακεδονικες ενωσεις ουτε συλογοι μονο η συριζαια μπικακου και ενας ηλικιωμενος ιερεας.δεν υπαρχει κινημα αδιεξοδο ηταν στημενο απο τον συριζα για να αποδομησουν προφανως την διαμαρτυρια για την καρτα του πολιτη.πρεπει να ξαναγινει η διαδηλωση.εφυγε ο κοσμος.εξ αλλου κλουβες της αστυνομιας ειχαν κλειση τους δρομους.επισης να πω πως οι μπαχαλακηδες ειναι μικρα παιδια αγορια κοριτσια και πολυ φανατισμενοι και ποτισμενοι με πολλα ψεμματα.
    13 Μαΐου 2018 - 5:54 μ.μ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στενή σχέση μας με τους διοργανωτές της συγκέντρωσης μας δίνει το δικαίωμα να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση.

      Ο αριθμός των αναρχικών με ρόπαλα φαίνεται στο βίντεο που αναρτήσαμε. Είμαστε κι εμείς ενάντια του φασισμού, ιδιαίτερα του αριστερού φασισμού που είναι χειρότερος των υπολοίπων. Τα παιδιά αυτά έπρεπε να ήταν μαζί μας διαδηλωτές, ενάντια στην φασιστική ηλεκτρονική ταυτότητα.
      Παρόλα αυτά κάποια φρόντισαν να καπηλευτούν την συγκέντρωση αναφέροντας την Χρυσή Αυγή και την μονή Εσφιγμένων του Αγίου Όρους, στρέφοντας ενάντια μας τους ανθρώπους που πολεμούν με τον φασισμό, αφήνοντας την κα Μπριτάκου να διεξάγει ανενόχλητη την αντισυγκέντρωση της.

      Είναι γεγονός ότι η αστυνομία έστελνε τον κόσμο στο Σύνταγμα διαφημίζοντας την κα Μπιτάκου, αυτό δείχνει το στημένο σκηνικό να διαλείσουν την συγκέντρωση στα Προπύλαια.

      Η κα Μπιτάκου ήρθε σε επαφή με τους διοργανωτές (ΕΛΚΙΣ) και άλλους φορείς, όπου απορρίφθηκε η πρόταση της, παρόλα αυτά χρησιμοποίησε το όνομα του ΕΛΚΙΣ λέγοντας ψευδός ότι συμμετείχε στο Σύνταγμα και το ΕΛΚΙΣ, το οποίο μέσω του δικηγόρου του ζήτησε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

      Έκαναν ότι μπορούσαν για να μην γίνει η συγκέντρωση κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Δεν τα κατάφεραν, όσοι μείναμε είπαμε ΟΧΙ στις νέες ταυτότητες ...

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)