Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΟI ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ISIS ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Ιρακινός πρωθυπουργός: Ο μισές από τις οικογένειες των μελών της ISIS που συλλάβαμε είναι Τούρκοι  
Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Χαϊντάρ Ιμπαντί, δήλωσε πως οι μισές από τις οικογένειες μελών της ISIS που συνελήφθησαν είναι Τούρκοι.
Ο Ιμπαντί μιλώντας στο ΑΡ, ανακοίνωσε πως οι μισές οικογένειες είναι ¨Τούρκοι πολίτες¨, ενώ είπε πως στο στρατόπεδο κρατούνται 1333 γυναίκες και παιδιά.

Είπε πως αυτά τα άτομα παραδόθηκαν στις Ιρακινές δυνάμεις κατά την επιχείρηση στην πόλη Τελαφέρ και ότι έχουν επικοινωνήσει με συγγενείς τους στις χώρες από όπου ήρθαν.
Ο Ιμπαντί είπε πως  ¨Θα βρούμε ένα τρόπο να τους στείλουμε πίσω¨.
Ο Ιρακινός πρωθυπουργός είπε πως μέχρι τώρα λιγότεροι από 100 απελάθηκαν και πρόσθεσε πως ¨Εργαζόμαστε πολύ για να τα επιταχύνουμε αυτό. Δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να κρατάμε εδώ τις οικογένειες και τα παιδιά¨.
http://haber.sol.org.tr/dunya/irak-basbakani-yakaladigimiz-isid-ailelerinin-yarisi-turk-210000
17/9/2017
Σχ: Ενώ εμείς σε αυτά τα θέματα είμαστε γαλαντόμοι ! Αφού λοιπόν όπως είπε κάποιος,  ¨η θάλασσα δεν έχει σύνορα¨,  τους δεχόμαστε όλους και επιστρέφουμε απειροελάχιστους !
Άραγε αυτό προτάσσουν τα συμφέροντα της χώρας μας ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)