Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να «Τ Σ Α Κ Ι Σ Ο Υ Ν» το ΗΘΙΚΟ των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, για να μην «ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ» ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

Ο («φουκαριάρης») ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ α μ έ σ ω ς ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! Οι οποίοι επίσης …ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ !!!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «Τ Σ Α Κ Ι Σ Ο Υ Ν» ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ» ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΤΙ ΑΛΛΟ ;
ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α έχουν γίνει οι μηνύσεις ΚΑΤΑ αστυνομικών από «μυημένους» (από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους») α λ λ ο δ α π ο ύ ς, στο μαρξιστικό ψευδοκράτος.
Έτσι, μετά από ανάλογο περιστατικό που είχε γίνει προ εβδομάδος περίπου, δύο αστυνομικοί (ειδικοί φρουροί) της ομάδας ‘ΘΗΣΕΑΣ’ οδηγήθηκαν στα … κρατητήρια, μετά από μήνυση που τους υπέβαλλε («ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ»;) Αφρικανός!
ΑΡΙΣΤΑ …»ΚΑΛΟ-ΤΑΪΣΜΕΝΟΙ» ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ»!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ» ΠΟΥ
ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ …ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»…
Νωρίτερα, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους μετά από καταγγελία για επεισόδιο στην πλατεία Μοναστηρακίου κι όταν χώρισαν τους δύο συμπλεκόμενους αλλοδαπούς, ζήτησαν τα χαρτιά τους.
Ο ένας από τους δύο αρνήθηκε τον έλεγχο και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου του υπέβαλαν μήνυση για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και απείθεια, αλλά το ίδιο έκανε και ο Αφρικανός (μήνυση για σωματικές βλάβες), και όλοι οι «κατηγορούμενοι» οδηγήθηκαν στα… κρατητήρια.

Είναι προφανές, ότι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους αστυνομικούς, είναι το εξής: μην τολμήσετε να ενοχλήσετε τους προστατευομένους μας και κυρίως να τους πάτε «μέσα», γιατί θα πάτε κι εσείς «μέσα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)