Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ύποπτη φωτιά στο Καστελόριζο: Έπιασαν στα πράσα Τούρκο υπήκο

Μια περίεργη υπόθεση προβληματίζει τις τελευταίες ώρες τις ελληνικές αρχές, μετά και τη σύλληψη ενός 37χρονου Τούρκου υπηκόου, ο οποίος πιάστηκε «στα πράσα» να βάζει φωτιά σε δασική έκταση στο Καστελλόριζο.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 37χρονος συνελήφθη από κλιμάκιο της Μοίρας Καταδρομών που βρίσκεται στο νησί.

Αρχικά, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο απ’ όπου ξέσπασε η φωτιά, ισχυρίστηκε πως είναι λαθρομετανάστης και πως έχει τραυματιστεί, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και υποστήριξε πως έβαλε φωτιά, επειδή... κρύωνε, για να πει αμέσως μετά ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας!
 
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:
Ο ίδιος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περισσότερο σχετικά με την πράξη του, γεγονός που «φουντώνει» τα σενάρια για ύποπτα παιχνίδια κατασκοπείας στο ακριτικό νησί του Αιγαίου.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση του Στρατού αλλά και τη συνδρομή ενός Canadair που πραγματοποίησε από αέρος ρίψεις νερού.



madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)