Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ryabkov: ο θάνατος του Ρώσου Στρατηγού στη Συρία είναι το τίμημα της διπροσωπίας της Αμερικανικής θέσης

© RIA Novosti / Valery Melnikov
Ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ryabkov. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 25 Σεπτεμβρίου  - RIA Novosti. Ο θάνατος του Ρώσου Στρατηγού στη Συρία είναι το τίμημα που η Ρωσική Ομοσπονδία κατέβαλε για την διπροσωπία των Ηνωμένων Πολιτειών για την επίλυση της κρίσης στην περιοχή, δήλωσε ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ryabkov.


Την Κυριακή, το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ο Αντιστράτηγος Valery Asapov, ο οποίος ήταν επικεφαλής ομάδας ρωσικών στρατιωτικών συμβούλων, σκοτώθηκε κοντά στην πόλη Deir ez Zor κατά τη διάρκεια επίθεσης με όλμους από  τρομοκράτες.



«Ο θάνατος του Ρώσου διοικητή - αυτή είναι η τιμή του αίματος  που καταβάλλεται για την υποκρισία της πολιτικής των ΗΠΑ στη Συρία,» - δήλωσε  ο Ryabkov στους δημοσιογράφους.
Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας προηγουμένως  δημοσίευσε αεροφωτογραφίες από τις περιοχές  των μαχητών του  «ισλαμικού  κράτους» (ISIL, απαγορευμένη οργάνωση  στη Ρωσία) βόρεια της πόλης της Ντέιρ αλ-Ζορ στη Συρία, στις  οποίες  είναι σαφώς ορατός ο  εξοπλισμός  των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ  σε προπύργια που  προηγουμένως είχαν περάσει στα χέρια των μαχητών του ISIL.

 Την ίδια στιγμή γύρω από αυτά τα αντικείμενα, δεν υπάρχουν ίχνη επίθεσης ή ένοπλες συγκρούσεις με τους τρομοκράτες ή κρατήρες των αεροπορικών επιδρομών του διεθνούς συνασπισμού.



https://ria.ru/

tokoutsavaki.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)