Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ερχεται ανασχηματισμός - Ποιοι φεύγουν

Του Γιώργου Θεοχάρη

-Λύδια Κονόρδου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χρήστος Σπρίντζης και  Δημήτρης Παπαδημητρίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του tilegrafima.gr θα μείνουν εκτός κυβέρνησης στον  που ετοιμάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πολιτισμός δεν φαίεται να περνά και τις καλύτερες μέρες επί  που έχει πυροδοτήσει πολλές φορές τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ακόμα και να φέρνει πολιτικές ευθύνες για το , φαίνεται ότι θα αποφεχθεί από το νέο σχήμα πληρώνοντας πολύ ακριβά το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ. Αν και σε προηγούμενες υπουργικές θητείες του στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, εδώ φαίνεται ότι η κακή ενημέρωση που είχε από τοςυ υφιστάμενους του από τις πρώτες ώρες του ναυαγίου, εξελίχθηκε σε μία πρωτοφανή δυσαρέσκεια εις βάρος του προσώπου του.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, όπως μας πληροφορούν, θα πληρώσει την καθυστέρηση πολλών δημοσίων έργων και τον κακό χειρισμό της όλης κατάστασης.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν φαίνεται να έχει ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της σημερινής κυβερνητικής συγκυρίας και χαρτακτηρίζεται ΄΄ λίγος΄΄ για να παραμείνει στη θέση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)