Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Βόμβα Spiegel: Οι Γερμανοί ζητούν αποζημίωση 70 εκατ. ευρώ από την Ελλάδα

Σχόλιο ιστολογίου:
είναι μεγάλο το θράσος της Fraport, είναι ανίκανοι να αλλάξουν τις καμένες λάμπες, και πριν αγοράσουν δεν είδαν τι παίρνανε;  
Συνηθίζετε όταν κάποιος κάνει μια επένδυση ελέγχει τα πάντα και ότι δεν λειτουργεί είναι σημείο για να μειώσει την τιμή, θα μας πούνε τώρα οι Γερμανοί ότι δεν είδανε, δικιά τους ευθύνη, ας πληρώσουν και κάτι, τα λαμόγια ...
Βόμβα Spiegel: Οι Γερμανοί ζητούν αποζημίωση 70 εκατ. ευρώ από την Ελλάδα
Μία νέα βόμβα έρχεται για άλλη φορά από το γερμανικό Spiegel, το οποίο αποκαλύπτει πως η γερμανική εταιρεία Fraport θα ζητήσει αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως αποκαλύπτει το Spiegel το αίτημα για αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο αφορά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που δόθηκαν στη Fraport από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική εταιρεία Fraport αντιμετώπισε μία άθλια εικόνα στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως εντοπίστηκαν χιλιάδες λάμπες καμένες, χιλιάδες πόρτες να λείπουν, ενώ θέτουν και θέμα ασφαλείας λόγω κακοσυντήρησης.
Η γερμανική εταιρεία μπροστά σε αυτή την εικόνα, θεωρεί πως οι συνθήκες αυτές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους όρους των συμβολαίων που έχουν υπογραφτεί με το ελληνικό δημόσιο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το Spiegel ζήτησε επίσημη απάντηση από το αρμόδιο ελληνικό υπουργείο, αλλά δεν δόθηκε καμία. 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)