Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

«Χοντρό» παιχνίδι με τις ελληνικές τράπεζες


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ – Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ∆ΝΤ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ – Η ΑΝΤΙ∆ΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ – Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ – Η ∆ΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤ – ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ
Στη δίνη ενός κυκλώνα φημών, διαρροών και πληροφοριών, αλλά και χρηματιστηριακών πωλήσεων, βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι ελληνικές τράπεζες.
Κορυφαίο διακύβευμα είναι η ανάγκη ή μη να ενισχυθούν οι τράπεζες με νέα κεφάλαια, κάτι που θα κριθεί και από τη μάχη ∆ΝΤ-ΕΚΤ και συντηρεί το κλίμα δυσπιστίας.
Οι ξένοι μεγαλομέτοχοι επικεντρώνονται στη διενέργεια lobbying σε ΗΠΑ και
Ευρώπη (κυρίως στον SSM), σε μια προσπάθεια να διερευνηθούν οι προθέσεις των «θεσμών», αλλά και να κατανοήσουν το κατά πόσον τους συμφέρει να παραμείνουν ή να απεμπολήσουν τις θέσεις τους στις ελληνικές τράπεζες, τόσο τις… απευθείας όσο και εκείνες που εκτιμάται ότι υπάρχουν μέσω συνδεδεμένων funds.

Κεφάλαιο του Σαββάτου (23/9)
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)