Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς η "δικαιοσύνη" της Χαλκιδικής έκανε ευαγγέλιο τη μήνυση Πάχτα; Ευθύνες;

O Αρχ Χριστόδουλος Αγγελόγλου καταγγέλει την εισαγγελέα Κεχαγιά και με την άδειά του αναδημοσιεύω τα γραφόμενά του:
arxiki-aug-web
"Ειναι η ίδια πάντα εισαγγελέας που σχημάτισε όλες τις δικογραφίες για δήθεν εγκληματικές οργανώσεις και " Σκουριων" και Καρατζα " και " Δημαρχειου Ιερισου" κ.α. Το δικαστικό συμβούλιο Χαλκιδικής για τον Καρατζα απεφάνθη οτι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση ούτε αρχηγός κλπ. Το δικαστηριο δεν παρέπεμψε κανέναν, ούτε για πταίσμα, στην υπόθεση των Σκουριων, η ίδια εισαγγελέας ήταν που παρότι το δικαστικό Συμβούλιο ζήτησε να αποφυλακισθουν τα παιδιά, αυτη η ίδια εισαγγελέας ήταν που ζήτησε τη συνέχιση της φυλάκισης των. Ειναι πολλά που έχει κανει, έχει απίστευτες ευθύνες . Ο δικηγόρος κ.Κανελλοπουλος στο στάδιο της προανάκρισης κατήγγειλε όλη την μεθόδευση των ψευδών καταθέσεων και τα απέδειξε, ο εισαγγελέας Εφετών έδωσε εντολή να πανε να ξανακαταθέσουν και πήγαν ανακαλεσαν τα πρώτα και κατέθεσαν ό,τι και χθες. Η εν λογω εισαγγελέας δεν εκανε τίποτα για το κύρος της Δικαιοσύνης, δεν έλαβε τίποτα ύποψιν της απο τις αποδείξεις και μάρτυρες των κατηγορουμενων, σχημάτισε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση. Αυτη ειναι η κυρίως υπεύθυνη . Ο Πάχτας μπορει να ενεργεί κάτω απο εμπάθεια, αυτη η Εισαγγελέας φέρει την κυρια ευθύνη για τις διώξεις και δυστυχως οι δικηγόροι δεν την καταγγέλουν εκεί που πρέπει για να παει σπίτι της. 

Σε δικαστηριο που ήμουν μηνυτής εγω κατα της εταιρίας και ήταν στην έδρα η συγκεκριμένη εισαγγελέας αφού αναγκάσθηκε να κινησει δίωξη κατα του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας και το δικαστηριο αθώωσε εμένα απο μήνυση της Εταιρίας, από την έδρα τόλμησε εντός του ακροατηρίου να μου κανει την εξής δημοσια σύσταση: "Σας συμβουλευω να περιορισθείτε στα ιερατικά σας καθήκοντα και να μην ασχολείσαι με το θεμα της επένδυσης" άκουσον ακουσον !!! Άλλοτε πήγαμε επιτροπή να καταγγείλουμε παρανομίες της εταιρείας και απαίτησε προκειμένου να την δεχθεί να περάσω έξω, εγω φυσικα δεν της έκανα το χατήρι.

Ν.Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ
vasilinos.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)