Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: «Ο πρωθυπουργός δέχθηκε 2 προσκλήσεις από τους Αγιορείτες»


Διευκρινίσεις από το υπουργείο εξωτερικών για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στον Αθωνα που ακυρώθηκε χθες.

Δυο προσκλήσεις προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί το Άγιο Όρος απέστειλαν οι Αγιορείτες Πατέρες, εξηγεί στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης.

«Ο κ. Πρωθυπουργός έχει λάβει δύο προσκλήσεις από την Ιερά Κοινότητα. Μία πέρυσι τον Δεκέμβριο κι η δεύτερη την περασμένη Δευτέρα», διευκρινίζει ο κ. Αμανατίδης απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ περί της φημολογούμενης πρόσκλησης του κ. Αλέξη Τσίπρα.
Πάντως ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο Πανελλήνιο η αναπάντεχη ακύρωση του επικείμενου ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Αθωνική Πολιτεία.
Ωστόσο, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αύριο αναμένεται να επισκεφτεί το Άγιο Όρος μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα του μοναστηριού που ολοκληρώθηκε φέτος.

vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)