Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Δημόσιοι υπάλληλοι ενάντια δημοσίων υπαλλήλων, όταν ο ακτιβισμός αντικαθιστά την κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Και Οι Τοίχοι Έχουν ΑυτιάΛάβαμε το μήνυμα που σας παραθέτουμε (από δύο αποστολείς) και είναι άξιο απορίας ποιοι είναι  οι δημόσιοι υπάλληλοι που αυτοαποκαλούνται "ακτιβιστές" και προτρέπουν τον λαό να γίνει ρουφιάνος και να καρφώνει ο ένας τον άλλον.
Το "μαζί τα φάγαμε" των πολιτικών είναι παραδοχή της ενοχής τους, όμως μόνο ο λαός πληρώνει αυτά που έφαγαν τα πολιτικά πρόσωπα μαζί με κάποιους ευνοούμενους τους πολίτες.
Ο ακτιβισμός εκεί θα πρέπει να στοχεύσεις, στα δισεκατομμύρια Ευρώ που φάγανε με τις μίζες από τα δημόσια έργα, από τις μετοχές στις κατασκευαστικές επιχειρήσεις και από τις παρόχθιες εταιρείες μαϊμούδες που ήθελαν να τις νομιμοποιήσουν οι νούμερο ένα φοροφυγάδες, οι πολιτικοί τούτης της χώρας.

 Λάβαμε:
 
Σε όλους μας έχει συμβεί. Ενας γιατρός, ενας μηχανικός στην πολεοδομία, ένας τροχονόμος, να μας ζητάει λεφτά, γρηγορόσημο, φακελάκι. 

Φτάνει πια!

Είμαστε ακτιβιστές, Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι και πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε την κουλτούρα της διαφθοράς στη χώρα είναι ο στιγματισμός και η καταγγελία της δωροδοκίας. 

Για το σκοπό αυτό ιδρύσαμε την οργάνωση “Και οι Τοίχοι Έχουν Αυτιά” με στόχο να εκθέσουμε, μετά από έρευνα και ανάλυση, κάθε τεκμηεριωμένη περίπτωση διαφθοράς στο ελληνικό δημόσιο.

Στόχος μας, να εκθέσουμε αυτούς που έχουν βλάψει την ελληνική οικονομία και κοινωνία με μίζες και ρεμούλες.

Μπείτε στο kaioitoixoi.org και κάντε, με ανωνυμία και ασφάλεια, την καταγγελία σας. Στείλτε μας έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να ρίξουμε φως στο φακελάκι και να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτούς που μόνοι τους, όχι μαζί μας, τα φάγανε.

Και Οι Τοίχοι Έχουν Αυτιά

Η δικιάς μας απάντηση:
 
Αγαπητέ κύριε Κώστα Παπ...,
η μεγαλύτερη διαφθορά που έχουν οι συνάδελφοι σας (δημόσιοι υπάλληλοι) είναι αυτή που πουλάνε με το μέγιστο της εξουσίας που τους δίνει η θέση που κατέχουν στο δημόσιο.
Δεν υπολογίζουν την ηλικία δεν υπολογίζουν το πρόβλημα που έχει ο κάθε πολίτης αλλά τον τρέχουν από το ένα γραφείο στο άλλο, του δίνουν ψευδής και με έλλειψη πληροφορίες, αγνοώντας τους νόμους του κράτους.
Αυτό ο "αλήτης" συνάδελφος σας, πέρα από ότι βγάζει όλα του τα απωθημένα στον ανυποψίαστο πολίτη,  δεν κατάλαβε ότι η θέση του είναι να υπηρετεί τον πολίτη, και ότι ο μισθός του πηγάζει από την αιματηρή φορολογία που εξασκείται στην χώρα και του τον παρέχει αυτός ο πολίτης που ταλαιπωρεί.
Εάν η μείωση του μισθού του/σας είναι αιτία για αυτό το φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει θεριέψει στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες και ιδιαίτερα στις ΔΟΥ που για να μην χάσουν την δουλειά τους δημιουργούν ουρές από πολίτες, και αν τους πεις κάτι, αναφέρουν ότι λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, αφού όλοι οι συνάδελφοι τους έχουν βγει στους δρόμους κάνοντας ελέγχους.
Η μείωση του μισθού δεν είναι φαινόμενο στους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και στους αντίστοιχους του ιδιωτικού τομέα, αλλά και στις μικρές επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο καθημερινά.
Όμως κύριοι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, από τους πολιτικούς που ακόμα και τώρα στην κρίση, νομιμοποιούν τις offshore εταιρείες τους για να παίρνουν τις μίζες τους από τα δημόσια έργα ή και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, επειδή ως γνωστόν ο μεσάζων δικαιούται νόμιμη μίζα ....
Εάν λοιπόν είστε ακτιβιστές φροντίστε να στιγματίσετε τα πολιτικά πρόσωπα που  διέλυσαν την οικονομία της χώρας με τα δις ευρώ που έπαιρναν σε μίζες και από τα σκάνδαλα που ενώ αποδείχθηκαν ουδέποτε δικάστηκε κανείς τους.
Τι έγινε με την SIEMENS ?? τι έγινε με τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ??? με το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ?? κλπ κλπ
Εάν θέλετε να κάνετε πραγματική δουλειά σταματήστε να ασχολείστε με τους ρουφιάνους Έλληνες που θα σας πλαισιώσουν για να καρφώσουν τον γείτονα τους που δεν γουστάρουν ή έχουν τσακωθεί, σταματήστε να ασχολείστε με τις μικροπρέπειες και  ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, για το κάρφωμα των συναδέλφων σας υπάρχει και οι κρατικοί φορείς που σαν σκοπό έχουν αυτό τον έλεγχο, φαίνεται να επιδιώκετε να υπερπηδήσετε αυτές τις υπηρεσίες και να κάνετε την δικιά τους δουλειά, είστε υπάλληλοι τους; Από πότε οι ακτιβιστές κάνουν την ίδια δουλειά όπως το κράτος;
Κύριε Κώστα όταν θα υπάρξει κράτος δικαίου και πρόνοιας κανείς δεν θα κλέβει κανείς δεν θα ζητά μίζες, επειδή σε αυτές τις κοινωνίες δεν χωρούν αυτά τα άτομα, απομονώνονται αυτόματα, το ηθικό και το τίμιο το γνωρίζουν όλοι, μόνο τα πολιτικά πρόσωπα, οι χαραμοφάηδες και οι πραγματικοί αντιπαραγωγικοί αυτής της χώρας, διακατέχονται από υπέρμετρη ανηθικότητα και το μόνο που εξασκούν είναι η ληστρική φορολόγιση μόνο σε αυτούς που δεν έχουν, γιατί οι έχοντες κύριε Κώστα, φοροδιαφεύγουν νόμιμα. Φοροδιαφεύγουν νόμιμα και οι ίδιοι οι πολιτικοί, για όλα αυτά σας προτείνουμε να στρέψετε τον ακτιβισμό σας όχι στον πολίτη - δημόσιο υπάλληλο, αλλά στους κηφήνες που τους ελέγχουν και τους εξουσιάζουν, δηλαδή τους πολιτικούς....  

Υ.Γ. το ποιος ζητά μίζα και είναι διεφθαρμένος στο δημόσιο, τον γνωρίζετε πολύ καλά, γνωρίζετε τους συναδέλφους σας μάλιστα πολύ καλύτερα από τον πολίτη που του προτείνετε να τον καρφώσει, αλλά τι φοβάστε να μιλήσετε εσείς οι ίδιοι; φοβάστε το πολιτικό μέσων που έχει ο συνάδελφος σας και δεν μιλάτε; Ωραίος ο ακτιβισμός σας, με ξένα κόλλυβα και εμείς κάνουμε ακτιβισμό ...



Με τιμή και εκτίμηση,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)