Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τεράστιο σκάνδαλο 100 δις ευρώ με τη πώληση των κόκκινων δανείων σε funds

Την ώρα που κοιτάγατε τον ήλιο στο φεγγάρι γινόταν γλέντι. Σας το είχαμε πεί και αυτό.
Ούτε σε ποιούς δόθηκαν τα funds έγινε γνωστό απο τη κυβέρνηση ούτε με τι αντάλλαγμα. Αυτό πού έγινε γνωστό είναι, ότι η κυβέρνηση της τετραεθνούς αποικίας παρεχώρησε σε funds τα κόκκινα δάνεια και ότι η τρόικα δεν ήξερε τις λεπτομέρειες, κάτι που επιβεβαιώθηκε απο τη κομισιόν! Επίσης, ΔΩΡΕΑΝ δεν υπάρχει.
Παλαιότερες δηλώσεις Σταθάκη έλεγαν

Aυτό φαίνεται ότι άλλαξε με σκοπό να χαρισθούν τα κόκκινα δάνεια σε γνωστή επενδυτική τράπεζα που συνεργάζεται με Ελληνικές συστηματικές (το
πιθανότερο).
Προσωπικά πιστεύουμε το Σκάι γιατί αλλοιώς ο κ.Σταθάκης θα έκανε μήνυση στο σταθμό. Αυτό δεν έγινε άρα την έχει χεσμένη τη φωλιά του. Το Σκάι αυτή τη φορά λέει την αλήθεια.
Πρακτικά όσοι ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν τα δάνεια τους θα μπορούν να το κάνουν ακόμη και πολύ ακριβότερα απο ότι θα πλήρωναν στην τράπεζα. Άλλα κόλπα
Το πράγμα δεν σταματάει εδώ, μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι και ότι η υπο την επιτροπεία της ΤτΕ του κ.Στουρνάρα Attica Bank πούλησε στα μουλωχτά τα κόκκινα δάνεια της χωρίς άδεια. Ένα ακόμη σκάνδαλο για το οποίο η ΕΚΤ του Mάριον Ντράγκι δεν είδε τίποτα. Ο κ.Στουρνάρας θα έπρεπε ήδη να έχει απολυθεί και η ΤτΕ να υποστεί έρευνα απο επιτροπή εισαγγελέων.

trashpolitics-gr.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)