Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Ιταλοί δεν κάνουν ψευτοδιαπραγματεύσεις ρε Τσίπρα, μάθε πως συμπεριφέρονται οι άντρες ...

Πολεμικό διάγγελμα Ρέντσι προς Βερολίνο: «Εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, τότε…»

Πολεμικό διάγγελμα Ρέντσι προς Βερολίνο: «Εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, τότε…»«Η Ιταλία δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση μόνον ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης» δήλωσε Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο οποίος έστειλε και μήνυμα για τη στάση της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Πράτο της κεντρικής Ιταλίας.

«Η χώρα μας δεν θα δεχθεί ποτέ να στηρίξει ένα μη φιλόδοξο σχέδιο για την Ευρώπη, το οποίο να της επιτρέψει απλώς να επιβιώσει», πρόσθεσε ο Ρέντσι, που δεν πήρε μέρος τελικά στη σαββατιάτικη Σύνοδο της Βιέννης για το προσφυγικό και δεν εκλήθη να συμμετάσχει στη συνάντηση της επόμενης Τετάρτης στο
Βερολίνο με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Τους κανόνες της Ένωσης πρέπει να τους σέβονται όλοι. Και εκείνοι, όπως η Γερμανία, οι οποίοι διαθέτουν εμπορικό πλεόνασμα, που αν επενδυθεί μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της όλης οικονομικής κατάστασης» τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.
Σύμφωνα με τον Ιταλό πρωθυπουργό, «η εποχή των διαφόρων εγωισμών τελείωσε» και «αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ιταλία».

 tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)