Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Αισχρή χειραγώγηση της κοινής γνώμης

Του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη
Αισχρή χειραγώγηση της κοινής γνώμηςΠριν από μία εβδομάδα, το θέμα που μονοπωλούσε το σύνολο των δελτίων ειδήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, αδιαμφισβήτητα αφορούσε τη βεβαρημένη υγεία της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ, στις προσεχείς του Νοεμβρίου, Hillary .
Απίστευτα στοιχεία είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με το σενάριο της πνευμονίας να είναι το πιο light σενάριο.

Προφανώς οι πολίτες δεν προτίθενται να εναποθέσουν τη μοίρα του τόπου τους σε ένα άτομο με ιδιαίτερα βεβαρημένη υγεία. Συνεπές και λογικό επακόλουθο, η ραγδαία δημοσκοπική άνοδος του Donald Trump, έτερου υποψηφίου για την Προεδρία, και μαύρου προβάτου των αμερικανικών ΜΜΕ.


Ήταν λοιπόν απαραίτητο να ξεχαστεί το μείζον αυτό θέμα της Hillary Clinton.

Ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχαστεί ένα είναι το να δημιουργηθεί κάποιο μεγαλύτερο.


Εδώ εισέρχεται το υπερδιάσημο ζεύγος -Brad Pitt, το διαζύγιο των οποίων επέλεξαν, εκουσίως ή με τη θέληση των πρωταγονιστών να κανιβαλίσουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ουδείς θυμάται αυτή τη στιγμή την υπόθεση Clinton. Όλοι καταναλώνουν φαιά ουσία γύρω από τους λόγους που χώρισε το διάσημο ζευγάρι, που μένουν τώρα, ποιος φταίει, σε ποιόν θα μείνουν τα παιδιά.
Με αυτό τον τρόπο κερδίζει χρόνο η Hillary Clinton να οργανώσει την αντεπίθεσή της, με ουσιαστικά. Τα πίσω της είναι γνωστά και πολυδαίδαλα.

Ένα τόσο διάσημο ζευγάρι, γνωρίζει πολύ καλά πότε πρέπει να πουλήσει το γάμο του ή το χωρισμό του.
Είναι γνωστό τοις πάσι, από τις προηγούμενες εκλογικές μάχες, ότι το καλλιτεχνικό στερέωμα στηρίζει τους δημοκρατικούς στις ΗΠΑ.
Δεν περίμενα όμως σε τέτοιο εξευτελιστικό βαθμό.


tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)