Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εκχώρηση της ΔΕΗ στους τοκογλύφους δανειστές καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ (συλλαλητήριο 27/9)

Την αντίθεσή της στην ένταξη της ΔΕΗ στο υπερταμείο εκφράζει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, απευθύνοντας κάλεσμα για συλλαλητήριο αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μμ στην Πλατεία Συντάγματος και προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ στις 4μμ

 
Σε ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ κάνει λόγο για «παράδοση, ξεπούλημα και εκχώρηση του ομίλου ΔΕΗ στους τοκογλύφους δανειστές και τα ντόπια οικονομικά συμφέροντα.

Η ομοσπονδία καταγγέλλει επίσης ότι η ΔΕΗ «οδηγείται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις  στο εκτελεστικό απόσπασμα».

Δολοφονούν τον όμιλο ΔΕΗ


«Δολοφονούν τον Όμιλο ΔΕΗ. Δολοφονούν ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της χώρας. Ξεπουλούν ότι είναι όρθιο, υγιές, ζει και αναπνέει.  Η ΔΕΗ περνάει σε ιδιώτες», συμπληρώνει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Προειδοποιεί επίσης για δραματικές συνέπειες για τους εργαζομένους και την κοινωνία, κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, μειώσεις μισθών, απολύσεις, αυξήσεις τιμολογίων και υποβάθμιση υπηρεσιών.

Καταλήγοντας, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζητεί την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου «της ντροπής», όπως το χαρακτηρίζει, ενώ καλεί την κυβέρνηση «να δείξει σεβασμό στην ιστορία της ΔΕΗ και να θυμηθεί της προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις».

Σημειώνεται ότι κάλεσμα για συλλαλητήριο αύριο Τρίτη στις 6.00 μ.μ. στη Βουλή έχει απευθύνει και η ΑΔΕΔΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)