Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ



Σχόλιο ιστολογίου:

Στα πλαίσια της ανεξάρτητης και μη κομματικής  ενημέρωσης που παρέχουμε στους αναγνώστες μας θα δημοσιεύουμε τις ανακοινώσεις που μας στέλνουν μικρά αντιμνημονιακά  κινήματα.

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι,


Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Σ) κατεβαίνει στις εκλογές μετά από ώριμη σκέψη και με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή, αν και οικονομικά επώδυνη, είναι συνταγματικά αναγκαία για να συνεχίσει το κόμμα ανεμπόδιστο τον αντιμνημονιακό του αγώνα και όχι μόνο.

Μία χώρα καταλαμβάνεται είτε με τη βία ή με την οικονομική καταστροφή. Στη περίπτωσή μας έχει συμβεί η οικονομική καταστροφή και ο πόλεμος είναι πολύ πιθανός.
Συνεχίζουμε τον αγώνα έχοντας εργασθεί για τον σχηματισμό μιας Εθνικής Ομάδος προσωπικοτήτων, η οποία θα αναλάβει κατά τρόπο υπεύθυνο τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μία κίνηση ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΤΑΡΑΝΩΝ, η οποία πρόκειται να αναλάβει την εσωτερική ασφάλεια της Χώρας την ώρα της Κρίσεως.
Από έρευνα την οποία κάναμε συζητώντας με Λαθρομετανάστες κατέστη φανερό ότι είναι πρόθυμοι να μας υπογράψουν Υπευθύνους Δηλώσεις με τις οποίες θα εξουσιοδοτήσουν ομάδα νομικών αφενός μεν να διεκδικήσει από τους κατακτητές  τις περιουσίες τους, αφετέρου δε να καταγγείλουν τους υπευθύνους του ξεριζώματος και των δολοφονιών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αυτή τη στιγμή η Ελληνική δικαιοσύνη καταγγέλλεται στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για  βαρείες παραλήψεις και άδικες αποφάσεις που επισύρουν σοβαρότατες ποινές.
Δυστυχώς υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία,  μαντρωμένοι στο παλαιό πολιτικό κατεστημένο, αδύναμοι να αντιληφθούν την παγίδα που έχει στηθεί.
Σας καλούμε να επανδρώσετε τις γραμμές του κόμματος, σε όλες του τις διαστάσεις, ώστε να το βοηθήσετε στις περιφέρειες στις οποίες υπάρχουν υποψήφιοι μας.
Ο αρχιτέκτων κύριος Μακρίδης Ιωάννης ορίζεται υπεύθυνος του Κόμματος για θέματα Πολιτισμού –Παιδείας τηλ6936528528


ΜΘΠΧ

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛ.ΛΑ.Σ
Στέργιος Σμυρλής              







Αντίσταση, αλληλεγγύη και ανατροπή με την
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ  ΠΡΟΤΑΣΗ
«ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Αθήνα 9η Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Πατριώτισσες και πατριώτες, νέοι και νέες,

            Δύο είναι οι κυρίαρχες πολιτικές αντιλήψεις που συγκρούονται ιδεολογικά σε αυτές τις εκλογές:
1ον Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που εκπορεύεται από τα κόμματα του καθεστώτος της μεταπολίτευσης και
2ον Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ  «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.
            Σήμερα είναι γνωστό, ότι σύσσωμο το καθεστώς Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας την 23η Ιουλίου 1974 μαζί με το στρατιωτικό καθεστώς συνέβαλε στην διχοτόμηση της Κύπρου μας [23-7 έως 16 8-1974] και με τον ενδοτισμό του κατάφερε μέσα σε 41 χρόνια:
α] Να καταντήσει την Ελλάδα χωρίς εθνική ανεξαρτησία, υπόδουλη της Οικονομικής Ξενοκρατίας, όμηρο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων.
            β] Να καταληστέψει τον Δημόσιο πλούτο με σωρεία οικονομικών σκανδάλων.
            γ] Να σφετερισθεί το Σύνταγμα του 1975, διά σωρείας ποινικών πράξεων [π.χ αμετάκλητη καταδικαστική ποινική απόφαση του Ειρηνοδικείου Μονάχου Cs 402 Js 3943/09: υπόθεση Ζήμενς-Χριστοφοράκου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ], με την ανοχή και την συνενοχή της Δικαιοσύνης.
δ] Να υπογράψει τρία [3] Μνημόνια Οικονομικής και Εθνικής υποτέλειας.                        
ε] Να δημιουργήσει εστίες αμφισβήτησης και διεκδίκησης της εδαφικής μας ακεραιότητας.
στ] Με την φράση του πρωθυπουργού: «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη» η ανεπάγγελτη συντεχνία των πολιτικών ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την κατά της χώρας προδοσία της. 
                                                                                  
Νέοι και νέες,
            Σήμερα διεξάγεται ο «νύν υπέρ πάντων αγών» για την σωτηρία όλων μας. Η Ελλάδα μας είναι ένα θησαυροφυλάκιο ανεκτίμητης αξίας ιδεών αλλά και τριάντα τρισεκατομμυρίων ευρώ σε φυσικούς, ενεργειακούς και ορυκτούς πόρους. Αυτή είναι η βασική αιτία των δεινών, γιατί όλες οι μεγάλες δυνάμεις και οι πετρελαϊκές εταιρίες θέλουν να αρπάξουν τον φυσικό μας πλούτο σε βάρος της δικής σας γενιάς. Γι’ αυτό δημιούργησαν την τεχνητή οικονομική κρίση, γι’ αυτό σας διώχνουν στο εξωτερικό, γι’ αυτό προσπαθούν μέσω των τραπεζών να κλέψουν τις πατρογονικές εστίες των γονιών σας, για να μην επιστρέψετε ποτέ, γι’ αυτό προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνική κοινωνική σύνθεση και γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες. Για να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση, πρέπει να πολεμήσετε και εσείς μαζί μας. Εμείς οι γονείς και οι παππούδες σας που πιστεύουμε στην συνέχεια των γενεών, ως κυρίαρχος Λαός, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ την υποταγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων δίνουμε αυτόν τον ιερό αγώνα, γιατί έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι της γενιάς σας.
           ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ τύπου Ποτάμι, Λεβέντη κ.λ.π διότι δεν έχουν την ηθική δύναμη να συγκρουστούν με τον επερχόμενο εχθρό και να εκπροσωπήσουν την χώρα.
            ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, τηρώντας πιστά την διάταξη του άρθρου 120 του Συντάγματος, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και γι’ αυτό απαιτούνται  ΑΞΙΟΙ ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ με ήθος, ισχυρή  Πολιτική Βούληση, ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα και διάθεση για εθελοντική προσφορά. Γι’ αυτό μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας και της ευθύνης λέμε και πράττουμε τα εξής:          1ον Για να μην υπάρχουν μνημόνια ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την νομικά ανυπόστατη και αντισυνταγματική ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του Μαΐου 2010, τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των και ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ στα ΕΣΟΔΑ του κράτους τις άνευ των μέχρι σήμερα τόκων ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τους Αο και Βο παγκόσμιους πολέμους βάσει των διεθνών συνθηκών.
            2ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ με την πλήρη διαγραφή των χρεών του Λαού εκ των κατοχικών φόρων 2010-2015 τα χρέη δε από αθέμιτες συμπεριφορές θα απαιτηθούν εξ ολοκλήρου.
            3ον Για να σώσουμε τα σπίτια μας ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ και ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ για να καταστεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Προβαίνουμε σε ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ καταργώντας όλες τις τοκογλυφικές συμβάσεις που υπάρχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την κατάσχεση και την εκποίηση της κινητής και  ακίνητης περιουσίας των Δανειοληπτών στους κερδοσκόπους.
4ον Για να μην μας κλέψουν τον ορυκτό μας πλούτο [30 τρις ευρώ] ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕ  ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που θα περιλαμβάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της χώρας και σε κάθε Έλληνα θα αντιστοιχούν δύο μετοχές επικαρπίας των οποίων θα απολαμβάνει τα κέρδη. ΚΑΤΑΡΓΟΥΜE όλα τα παρασιτικώς λειτουργούντα Ν.Π.Δ.Δ. και τα μετατρέπουμε σε Ν.Π.Ι.Δ. με τις έναντι του Κράτους  προβλεπόμενες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις.
            5ον Για να υπάρξει ανάπτυξη και για να μηδενιστεί η ανεργία ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με βάση την Αριστοτελική Αρχή «Χωρίς ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχει ΙΣΟΤΗΤΑ, χωρίς ΙΣΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ και χωρίς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που θα στηρίζεται σε μια φυσική σταθερή συναλλαγματική και πραγματική αξία ίση με την ώρα εργασίας, ικανό να ανταγωνιστεί το συγκυκλοφορούν ευρώ και να αντιμετωπίσει την κερδοσκοπική τακτική των τοκογλύφων δανειστών.
            6ον Για να μην υπάρχει ακρίβεια, θεσπίζουμε ΕΝΙΑΙΟ ΦΠΑ 5% σε όλα τα προϊόντα πλην των υπηρεσιών και ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ την διοικητική υποδομή του κράτους παραγωγικώς με έμφαση στους κλάδους παιδείας, πολιτισμού, έρευνας, τεχνολογίας, ενέργειας, άμυνας και αγροτοβιομηχανικής ανάπτυξης.

            7ον Για να μην χάσουμε την χώρα μας ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ όλους τους νόμους της Νέας Τάξης [τεμένους, ιθαγένειας, ανοίγματος επαγγελμάτων κ.λ.π] για να σταματήσει η εθνοκτόνος παράνομη μετανάστευση.

8ον Για να υπάρξει Δικαιοσύνη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την εμπέδωση ισονομίας με το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ της ΚΥΠΡΟΥ και την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, που περιγράφονται στις εκατό πενήντα έξ [156] δικογραφίες κατά του πολιτικού συστήματος, που λιμνάζουν στα υπόγεια της Βουλής.

9ον ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ το κύρος και ανασυγκροτούμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων με την κατάρτιση των αξιωματικών επί θεμάτων διεθνούς πολιτικής, με τον εκσυγχρονισμό της Παλλαϊκής Άμυνας και την αξιοποίηση του σώματος των Βετεράνων, ώστε να διασφαλισθεί η συλλογική ελευθερία της κοινωνίας και η εδαφική ακεραιότητα της Χώρας. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς!!!
Ελληνίδες, Έλληνες, καμία διαίρεση των Ελλήνων σε κόμματα και φατρίες δεν χωράει πιά. Το Ελληνικό Έθνος μας ενώνει όλους. Σε μιά Ελλάδα που αναζητά το βηματισμό της μέσα στο χάος που δημιούργησε η μνημονιακή περίοδος ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που πιστεύουμε στα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Ο.Η.Ε [υπέρ των Λαών –Εθνών και όχι των πολυεθνικών] και σε συνεργασία με την Κύπρο μας οικοδομούμε το όραμά μας αξιοποιώντας τον τεράστιο ενεργειακό και φυσικό μας πλούτο, ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ Α.Ο.Ζ ΤΩΝ 800.000 χλμ2 επεκτείνοντας, ως κυρίαρχο κράτος, τα εθνικά μας όρια στα 12 μίλια βάσει των διεθνών κανονισμών και του Δικαίου της Θάλασσας για μια Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά, κυρίαρχη εδαφικά, μεγάλη και ισχυρή.
            Ελληνίδα, Έλληνα που ενστερνίζεσαι το πλαίσιο αρχών μας έχεις Ηθικό Χρέος να αγωνίζεσαι για το ιδανικό της Ελευθερίας. Άν έχεις όραμα και ακέραια ιδανικά για την Ελλάδα ως παιδεία Έθνους-Πατρίδας, τότε αξίζει να μην χαθεί η ψήφος σου. Δώσε μας την δύναμη να γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού και να δώσουμε τη χαμένη ελπίδα στους Έλληνες. Δώσε την ψήφο σου σε μιά ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

            Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

   Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr
                                          ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Αϋφαντής Γεώργιος                    Ξανθόπουλος Παναγιώτης                            Οδυσσέας Τηλιγάδας
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ                             ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙOΣΥΝΗΣ               ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
                                                                                                                      «Ε.ΛΑ.Σ»begin_of_the_skype_highlighting  
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Στέργιος Σμυρλής                                                   Κωνσταντίνος Γκέκας
               ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ                                 ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ begin_of_the_skype_highlighting
 




Το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ!!!!
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»



       ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ
                         ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
          ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α΄ ΑΘΗΝΩΝ
1.    ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Ανδρέου
2.    ΜΗΤΣΟΥ  ΦΩΤΕΙΝΗ του Γεωργίου
3.    ΣΜΙΤΖ  ΙΩΑΝΝΑ του Βασιλείου

Β΄ΑΘΗΝΩΝ
1.    ΤΑΜΗΛΙΑΣ  ΣΠΥΡΟΣ του Αλεξάνδρου
2.    ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου
3.    ΣΜΥΡΛΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Σταύρου
4.    ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ [ΥΠΟΛΟΙΠΟ]
1.    ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Λαζάρου
2.    ΒΑΡΒΕΡΗ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Ευαγγέλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1.    ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Μιχαήλ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
1.    ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
1.    ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
1.    ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΝΝΑ του Ηλία

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
1.    ΒΑΓΙΑ-ΒΑΓΙΑΝΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αναστασίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
1.    ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Βασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
1.    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Δημητρίου


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1.    ΑΫΦΑΝΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γεωργίου
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1.    ΚΟΣΜΙΔΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1.    ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Αλεξάνδρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
1.    ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1.    ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
1.    ΑΛΕΥΡΙΔΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
1.    ΓΟΝΑΤΙΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
1.    ΓΥΖΗ  ΜΑΡΟΥΣΩ του Αναστασίου
2.    ΛΥΜΠΕΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
1.    ΣΑΜΑΡΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΗΘΙΟΥ
1.    ΚΡΙΚΖΩΝΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Περικλή

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1.    ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ του Ηλία

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1.    ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1.    ΝΙΟΛΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
1.    ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
1.    ΖΗΜΙΑΝΙΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
1.    ΑΒΕΡΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Εμμανουήλ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
1.    ΓΚΕΚΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θωμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)