Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η αριστερή τρομοκρατία για κατάργηση των μετρητών συνεχίζεται καθημερινά …



Σχόλιο ιστολογίου:
Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και την διεθνή τάση παρακολούθησης, οι «αριστεροί – φασίστες» επιβάλλουν τον έλεγχο των πολιτών, με την κατάργηση των μετρητών. Φυσικά αυτή η στάση προτάθηκε πρώτα από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το 2010 και ας μην ξεχνάμε ο Τσίπρας μάζεψε πολλούς από δαύτους και τους έκανε Υπουργούς.
Όμως το πλαστικό χρήμα δεν είναι χρήμα, είναι ένα τίποτα, μια εικονική πραγματικότητα, που γίνεται ορατό μόνο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια της Παγκοσμιοποίησης (tablet – κινητά – Η/Υ).
Με την τεχνολογία δεν σημαίνει ότι είμαστε πολιτισμένοι, οπότε και να την ακολουθούμε δεν σημαίνει ότι εκπολιτιστήκαμε, αντίθετα κάποιοι κερδίζουν χοντρά από τους καπιτάλες-αριστερούς και δεν είναι άλλοι από τις τράπεζες. Δεν τους έφταναν τα σχεδόν 300 δις που λάβανε από το 2008, δεν τους φτάνει που τους έχουμε πληρώσει χρυσούς, δίνοντας το αίμα μας... Τώρα ζητάνε να μας πληρώνουν με αέρα, με ηλεκτρονικό χρήμα, που όταν γίνει διακοπή ρεύματος εξαφανίζεται από τις οθόνες και για να το δεις μόνο, αφού δεν θα μπορείς να το πιάσεις, θα κουβαλάς για πάντα μια οθόνη, μια σύνδεση στο διαδίκτυο και παροχή ρεύματος, τα τρία ζωτικά στοιχεία του νέου χρήματος που θέλει να επιβάλλει ο .. Τρύφων Αλεξιάδης. Δεν θα αναφερθούμε στην ανύπαρκτη ασφάλεια του διαδικτύου και τους τεράστιους κινδύνους που εγγυμονεί. 
Δεν θα προλάβουν ... επειδή το ΣΥΡΙΖΑ έχει πεθάνει, μετρά μέρες στην πολιτική του ζωή.... 


Τέλος οι αποδείξεις: Αφορολόγητο μόνο με τη χρήση «πλαστικού» χρήματος

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Τέλος οι αποδείξεις: Αφορολόγητο μόνο με τη χρήση «πλαστικού» χρήματος

Την επέκταση του πλαστικού χρήματος παντού ώστε να μετρά και το αφορολόγητο, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για θέματα εσόδων, Τρύφων Αλεξιάδης ο οποίος μίλησε το πρωί στον Αντέννα.

Όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης θα πρέπει να επεκταθεί παντού. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά στις ιατρικές δαπάνες ότι οι γιατροί κατάφεραν με ευκολία να ενταχθούν στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, άρα θα μπορέσουν να ενταχθούν και στο σύστημα της ηλεκτρονικής πληρωμής.

Παράλληλα όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης για όσους χρησιμοποιούν το πλαστικό χρήμα θα προβλέπονται και μπόνους με επιπλέον φοροελάφρυνση, ενώ αναζητείται τρόπος να αυξηθεί και το κίνητρο για τους επαγγελματίες.

Όπως ανέφερε ο υπουργός ένα κίνητρο θα μπορούσε να είναι η μείωση της προμήθειας των τραπεζών που φτάνει και 2%. Ο υπουργός ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί παραπέμποντας στο μέλλον για πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

imerisia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)