Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ σάλπισε επίθεση σε όλα τα μέτωπα!

σχόλιο ID-ont: Οι πρώτες μέρες μετά τις εκλογές είναι η "καλύτερη" στιγμή για να περάσει μια κυβέρνηση δύσκολες αποφάσεις; Μέχρι που θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι αυτές οι εκλογές έγιναν για να περάσουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις, μιας και τελικά δεν υπήρχε άλλος προφανής λόγος για να γίνουν εκλογές:



3) επιβάλλουν εκβιαστικά την "χωρίς μετρητά" κοινωνία: http://www.iefimerida.gr/news/228128/klirosi-spition-pliromi-me-karta-kai-se-periptera-ayta-einai-ta-5-metra-gia-tin-pataxi

Πρόκειται ουσιαστικά για ολομέτωπη επίθεση από τους κυβερνώντες ενάντια σε όλα όσα λέμε, μάλλον βροντοφωνάζουμε, χρόνια τώρα, μέσα από φυλλάδια, εκδόσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, ομιλίες, διαμαρτυρίες. Απορρίπτουν τους ισχυρισμούς μας, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να τους απαντήσουν και προχωρούν ακάθεκτοι στο σχεδιασμό τους, σαν να μην έχει ειπωθεί εκ μέρους μας ούτε μια κουβέντα!

Για όσους ενδιαφέρονται:

1) Τι σημαίνει Κάρτα του Πολίτη: α) http://id-ont.blogspot.gr/2011/04/blog-post_11.html και β) http://id-ont.blogspot.gr/2015/05/blog-post_0.html

2) Γιατί ΟΧΙ ένας αριθμός για όλες τις δουλειές: http://id-ont.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7.html

3) Τι σημαίνει Κοινωνία "χωρίς μετρητά": http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html

 
 
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Όσα δεν μπορούσαν να κάνουν οι άλλες κυβερνήσεις τα επιβάλλει η «αριστερή» κυβέρνηση. Το ανήκουστο είναι ότι η αριστερά πολεμούσε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την απονομή δικαιοσύνης, για την διασφάλιση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, για την ελευθερία, και τώρα έρχεται ένας «τυφλός» να τα καταπατήσει όλα.
Δεν είναι μόνο το κόμπλεξ και τα απωθημένα που βγάζει η «αριστερή» κυβέρνηση, αλλά το χειρότερο είναι ότι επέβαλαν την αχρήματη κοινωνία, (με το capital control), χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, χωρίς καμία αντίδραση και από ευρώ που παίρναμε από την εργασία μας δίνουν αέρα κοπανιστό, λογιστικό ζεστό ηλεκτρονικό χρήμα, που διαχειρίζονται οι τράπεζες, αποτυπωμένο μέσα στα καλώδια που ενώνεται στο διαδίκτυο, άυλα, χωρίς χρώμα, χωρίς όγκο, χωρίς επαφή, χρήματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν και θεριεύουν την εικονική πραγματικότητα….
Τελικά ο μεγαλύτερος φασισμός επιβάλλεται από τους "φιλελεύθερους" "προοδευτικούς" αριστερούς και που έτσι μετατρέπουν τον άνθρωπο σε αριθμό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)