Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΒΙΑΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.



Είναι σοκαριστικά όσα διαδραματίζονται στον κόσμο και διαβάζουμε από τα πρακτορεία ειδήσεων αναφερόμενα  σε σφαγές ανθρώπων – δολοφονίες, βιασμούς και την ολοκληρωτική απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.

 Πολλά από τα βίντεο που είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα σταματάμε στην μέση, σοκαρισμένοι από υπέρτατη  θλίψη για τον εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, της ζωής και της έλλειψης αξιών. 

Σφαγιάζονται Χριστιανοί και όχι μόνο, σαν να είναι αρνιά, σε κοινή θέα μαζεμένου πλήθους, όπου παρευρίσκονται μέχρι και  μικρά παιδιά σε αυτό το δολοφονικό σόου.

Αιμοδιψείς, βαμπίρ που χαίρονται να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές, διδάσκοντας στα παιδιά τους ότι αυτό είναι το φυσιολογικό.


Ο κόσμος είναι αναστατωμένος σε διεθνές επίπεδο, τεράστιες διαδηλώσεις ενάντια των κυβερνήσεων με νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, ενώ όλοι μας να βρισκόμαστε σε μία εκνευριστική αναμονή σαν να περιμένουμε τα χειρότερα, σε ένα αβέβαιο μέλλον.

Άραγε όλα αυτά είναι μια προετοιμασία για να αναδειχτεί η αγανάκτηση των λαών και η δημιουργία προϋποθέσεων για την επιβολή ενός παγκόσμιου "αδιάφθορου" αρχηγού, σαν την μοναδική λύση ειρήνης;

Σίγουρα υπάρχουν μέθοδοι διευθέτησης της μάζας, τα ΜΜΕ είναι το σπουδαιότερο όπλο τους για την χειραγώγηση των λαών, μας οδηγούν στον δρόμο που προετοίμαζαν για πολλά χρόνια πριν. Ποσοστιαίο μερίδιο έχουν και τα ιστολόγια / μπλόγκς, αναπαράγοντας ειδήσεις μερικές φορές χωρίς να ελέγχουν και  να τεκμηριώνουν.   

Κατάφεραν τον άνθρωπο να τον μετατρέψουν από σκεπτόμενο ον σε ένα κομμάτι κρέας, ακούγεται οδυνηρό όμως πόσο απέχει από την πραγματικότητα; 
Κομμάτι κρέας φαίνεται ο αποκεφαλισμός ρασοφόρου, κομμάτι κρέας φαίνεται ο λιθοβολισμός, οι δολοφονίες, οι βιασμοί και μέσα μας συνηθίζουμε τα αποτρόπαια εγκλήματα. Γίνεται συνήθεια η βία και κανείς μέσα στο πλήθος δεν μιλά, δεν λέει ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, που είναι η κριτική του εγώ μας; 

Φαίνεται η φθορά και η απομάκρυνση από τις πραγματικές αξίες  οδήγησε στην τύφλωση και στην αύξηση του εγώ.

Όμως μέσα μας όλοι μας γνωρίζουμε τι είναι ηθικό και τι ανήθικο, αυτό που είναι αυτονόητο και σωστό σήμερα χρειάζεται επεξήγηση; Δεν το πιστεύουμε, αν παραμερίζαμε για λίγο τον εγωισμό θα άνοιγε η διάνοιά μας και θα δεχόμασταν τα δικά μας λάθη, τις λάθος επιλογές καθώς και την ευθύνη μας για να διορθώσουμε αυτή την κοινωνία, πρώτα βέβαια σε ατομικό επίπεδο. 


Πώς η ελευθερία που είναι το υπέρτατο ιδανικό της ανθρώπινης ύπαρξης, χάνεται μέρα με την ημέρα, εξαφανίζοντας από την κοινωνία μας την ελευθερία επιλογής, την ελευθερία λόγου, την ελευθερία της προσωπικής ζωής μας... και αντί αυτών  εγκαθιστούν το μίσος, την εκδίκηση, τους φόνους, τους βιασμούς, την παρακολούθηση, απαξιώνοντας το τεκμήριο της αθωότητας και με την αποδοχή ότι όλοι είναι παράνομοι, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.


Ζούμε μέσα στο 2013 και αντί να αναδειχθεί ο πολιτισμός, η γνώση, η τέχνη, τα γράμματα, παρατηρούμε την κολασμένη παρακμή του ανθρώπινου είδους, νομίζοντας ότι πολιτισμός είναι η τεχνολογία, ο υλισμός και κάθε διαστροφή του ανθρώπινου μυαλού που μας οδηγεί τελικά στον εκφυλισμό μας. 


Δείτε με τα μάτια της παγκόσμιας ειδησεογραφίας τους υπέρμαχους της ελευθερίας που θα αλλάξουν το κόσμο: 

 Φρίκη προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τον ομαδικό βιασμό από πέντε άνδρες της νεαρής Ολλανδής δημοσιογράφου στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που κάλυπτε τις εκτεταμένες διαδηλώσεις στο Κάιρο.

Σύμφωνα με την οργάνωση, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 91 επιθέσεις γυναικών και βιασμοί στην πλατεία Ταχρίρ.

ομαδικος βιασμος Επί εφτά ώρες δώδεκα Αφγανοί βίαζαν Σουηδή μητέρα δυο 
παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στην
 Σουηδία.

Ομαδικός βιασμός 20χρονης στη Σουηδία - ΝΕΑ


Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε μια 20χρονη γυναίκα σε προάστιο της Στοκχόλμης. 

Βιασμοί χριστιανών γυναικών από τους «επαναστάτες» | DefenceNet.gr


Οι βιασμοί χριστιανών γυναικών ή αλεβιτισσών είναι επιτρεπτοί, επιβεβαιώνοντας πως στόχος των δυνάμεων που πολεμούν τον Άσαντ είναι μια ...

Ομαδικοί βιασμοί δεκάδων γυναικών στην Αίγυπτο- Εκοψαν τα ...


Σοκάρουν οι καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς γυναικών στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που γίνονται στη χώρα με αφορμή ...

Η Λεηλασία Της Συρίας… Από Την Τουρκία – Πλιάτσικο, Σφαγές ...


Από Την Τουρκία – Πλιάτσικο, Σφαγές, Βιασμοί, Αναγκαστική Πορνεία Γυναικών 
Και Παιδιών, Εμπόριο Οργάνων Και Ληστεία Αρχαιοτήτων…!

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συρία: Καταγγελίες για σφαγές και συνοπτικές ...


Άνδρες των συριακών δυνάμεων ασφαλείας και παραστρατιωτικοί πιστοί στον 
πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ σκότωσαν τουλάχιστον 85
 ...

69 Βίντεο-σοκ με τις σφαγές χριστιανών από ισλαμιστές και ...


69 Βίντεο-σοκ με τις σφαγές χριστιανών από ισλαμιστές και μισθοφόρους στη 
Συρία.
Previous Full size Next. Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες 
των
 ...

Η σιγή δηλώνει την συνενοχή μας ...

(επιμέλεια ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)