Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σε άλλο μέρος θα μοιράσει τρόφιμα η Χρυσή Αυγή

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Μπορεί να είναι άξιο απορίας που η ταχτική της Χρυσής Αυγής είναι να τα βάζει με ανήμπορους και αξιολύπητους μετανάστες δείχνοντας ένα απάνθρωπο προσωπείο και από την άλλη πλευρά βοηθά τους άπορους και πεινασμένους από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης συνάνθρωπους μας, δείχνοντας ένα τελείως ανάστροφο πρόσωπο.

Όπως και να έχει η "καλή" τους θέληση με την προσφορά τροφίμων δεν μπορεί να απαγορευτεί από καμία κυβέρνηση και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διαφημίζουν αυτές τις ενέργειες. Φοβερός ο πολιτισμός των κυβερνώντων,  που αντί να είναι δίπλα στον λαό που λιμοκτονεί και υποφέρει, εκβιάζουν και δείχνουν την ισχύ τους, βάζοντας την ΕΛ.ΑΣ. να απαγορεύσει τις συναθροίσεις στην πλατεία Αττικής.  

Η στάση της κυβέρνησης είναι σαν να επιθυμούν να υποφέρει ο Ελληνικός λαός, να μην υπάρχει κανένα χέρι βοηθείας, θέλουν να αποδεκατίσουν το λαό, να ζει στην μιζέρια και να μην μπορεί να σηκώσει το κεφάλι. Είναι μέχρι να βρεθεί ένας πεινασμένος να πάρει ένα όπλο και να σκοτώνει ότι βρει μπροστά του. Ας μην ξεχνάνε ότι η κυβέρνηση έχει όνομα και απαρτίζεται από τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν παιδιά, έχουν συγγενείς, έχουν ιδιωτική ζωή, άραγε θα έχουν την τύχη του Καντάφι;  


Σε άλλο μέρος θα μοιράσει τρόφιμα η Χρυσή Αυγή

Δεν κάμπτεται από το απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Αττικής.Σε άλλο μέρος θα μοιράσει τρόφιμα η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής...

όπου επρόκειτο να γίνει το συσσίτιο του κόμματος.

«Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Το κόμμα χαρακτηρίζει «γελοίους» τους λόγους της απαγόρευσης σημειώνοντας πως: «Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.

«Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τις τακτικές που σκαρφίζονται για να περιορίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα», υπογραμμίζει το κόμμα και προαναγγέλλει ότι η διανομή τροφίμων θα γίνει από άλλο σημείο, το οποίο θα ανακοινώσει αργότερα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)