Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μουσικό συγκρότημα "ΕΡΩΣ - ΕΛΛΑΣ"

http://www.rafailhellas.com/2013/07/blog-post_5977.html

 Οι "ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ" δημιουργήθηκαν το 2011,  με στόχο να αναδείξουν με το έργο τους τις Αιώνιες Αξίες του Ελληνισμού και να ανυψώσουν το Φρόνημα των Ελλήνων.  

 Σε μια εποχή σήψης και Εθνικής υποτέλειας, που κατακλύζεται από εύκολα τραγουδάκια του συρμού και που ότι εξυμνεί την  Ελλάδα είναι σχεδόν απαγορευμένο, οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» επιμένουν να τραγουδάνε για την Πατρίδα και τα Εθνικά θέματα.  Αποτελούνται από  4 μουσικούς οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέους σύγχρονους Θούριους και Παιάνες, που θα μιλάνε απευθείας στην καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων. 
Πρόκειται για τους Αρτ Κυδωνάκη, Βασιλική Αϊβατζίδου, Φώτη Μήλιο, και Κατερίνα Ελληναίου.  Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» εξέδωσαν 2 μουσικές συλλογές, οι οποίες κυκλοφόρησαν μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα». Η πρώτη συλλογή "Υμνοι για την Πατρίδα" κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου 2011, ενώ η δεύτερη με τίτλο "Ανάσταση Λαού" κυκλοφόρησε την 25η Μαρτίου 2012. Και τα δύο cd ήταν αφιερωμένα στις Εθνικές μας Επετείους και συνολικά ξεπέρασαν τις 10.000 πωλήσεις.



Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ»  αναμένουν από Ελληνοκεντρικούς φορείς, κόμματα και οργανώσεις να “εκμεταλλευθούν”  ελεύθερα το έργο τους και να το χρησιμοποιήσουν  για την εξάπλωση των Εθνικών Ιδανικών.
 
Παρά τον αποκλεισμό τους από τα νεοταξικά ΜΜΕ, το έργο του συγκροτήματος διαδίδεται καθημερινά υπόγεια από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και έχει φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» σας καλούν να κοινοποιήσετε, αναρτήσετε και να εξαπλώσετε, οποιοδήποτε έργο, δικό τους ή άλλο, που εξυμνεί τα Εθνικά Ιδεώδη. Αλλωστε αυτό αποτελεί προσωπικό χρέος και Ύψιστη Τιμή για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα!   


 rafailhellas.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)