Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

20η Ιουλίου 1974 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ



Η 20η Ιουλίου φέρνει στη μνήμη τους έλληνες πολεμιστές που έπεσαν μαχόμενοι κατά των τούρκων εισβολέων και των πάνοπλων τουρκοκυπριακών θυλάκων. Φέρνει στη μνήμη τα χιλιάδες θύματα των κτηνοτούρκων εισβολέων , τις σφαγές , τους βιασμούς , τις καταστροφές , τους αιχμαλώτους , τους αγνοούμενους , την αρπαγή της πατρίδος μας και την μεθοδευμένη μεταφορά των τουρκοκυπρίων στην κατεχόμενη ζώνη όπου ήταν και ο πολιτικός στόχος της εισβολής με τον οποίο συναίνεσαν οι προδότες.

Η κατάσταση που δημιούργησε η εισβολή έγινε αποδεκτή από τους μειοδότες μέσα από την λεγόμενη πολιτική της επανένωσης , δηλαδή της συνύπαρξης των ζωνών που επέβαλε η εισβολή σε ένα ομοσπονδιακό ή συνομοσπονδιακό μόρφωμα . Οι ζώνες δημιουργήθηκαν με την δύναμη της βίας και κανένα δίκαιο δεν τις αναγνωρίζει εκτός από το «δίκαιο» των εισβολέων και των προδοτών. Η πατρίδα δεν ήταν χωρισμένη σε ζώνες ώστε να αναζητείται η επανένωση τους . Η πατρίδα χωρίστηκε σε ζώνες με την εισβολή και την κατοχή και εκείνο που δικαίως πρέπει να επιζητείται είναι η απελευθέρωση της.


Η πολιτική της επανένωσης είναι πολιτική τουρκόφιλη και τουρκοπροσκυνημένη , είναι πολιτική συναίνεσης στα σχέδια των Αμερικανό-σιωνιστών και των αγγλοτούρκων τα οποία η ένοχη ολιγαρχία της Κύπρου προσυπέγραψε αρχής γενομένης με την προδοσία του αγώνα της ένδοξης ΕΟΚΑ.
Η τουρκική εισβολή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που αποσκοπεί στην πλήρη υποταγή έως και τον αφανισμό του κυπριακού ελληνισμού και στον διαμοιρασμό της Κύπρου από τούρκους , εγγλέζους και εβραίους.

Τα δεδομένα που δημιούργησε η εισβολή της 20ης Ιουλίου 1974 δεν θα γίνουν αποδεκτά από εμάς τους εθνικοκοινωνιστές ούτε θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε λύση που θα εδράζεται επ’ αυτών .

Τα δεδομένα της εισβολής πρέπει να ανατραπούν με απελευθερωτικό αγώνα. Όσοι θέλουν να συζητήσουν με το κατακτητή ας βάλουν φέσι τούρκικο . Εμείς απορρίπτουμε κάθε διάλογο με τους κατακτητές και προτείνουμε την προετοιμασία του πολύμορφου απελευθερωτικού αγώνα.
Αυτό σημαίνει δεν ξεχνώ . Σημαίνει δεν αποδέχομαι τα δεδομένα της εισβολής και απεργάζομαι τον όλεθρο των εχθρών και την απελευθέρωση της σκλαβωμένης πατρίδος.

20 Ioυλίου 2013
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – Ε.Δ.Η.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)