Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

«Εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, κρυφτείτε»

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

η καραμελίτσα του Άδ. Γεωργιάδη είναι ότι χωρίς μνημόνιο και ΔΝΤ έρχεται η καταστροφή, δεν είδε όμως ότι γύρω του βιώνουμε την καταστροφή, ότι δεν υπάρχει εργασία, οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν μειωθεί δραστικά και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά η φορολογική καταιγίδα δεν έχει τέλος. Μας εξαθλίωσαν και ακόμα αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα μιλά για την επόμενη ημέρα, που σίγουρα αν συνεχίσει όπως ο ίδιος επιδιώκει τότε δεν θα παραμείνει τίποτα όρθιο στην χώρα μας, δεν θα υπάρξει Ελλάδα και Έλληνας. Ο κύριος Γεωργιάδης άριστος ρήτορας για την αρχαία Ελλάδα, αλλά άθλιος πολιτικός με εμμονή στην υποστήριξη των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Ήρθε η ώρα του να παραμείνει στην αφάνεια από εκεί που ξεκίνησε, ήρθε η ώρα να γυρίσει στο βιβλιοπωλείο του.    


Γεωργιάδης: Την επόμενη ημέρα δε θα υπάρχουν δουλειά, μισθοί και συντάξεις

«Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία. Διότι ακόμα και αν υποθέταμε ότι θα αναγκαζόταν ο Σαμαράς να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί έχουν έναν ελάχιστο αριθμό πλειοψηφίας, 151- 154 εδρών. Θα ήταν αδύνατο να κυβερνήσεις την Ελλάδα κατ' αυτό τον τρόπο», δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Γεωργιάδη, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για τις εκλογές του 2012 τότε θα πρέπει, όπως χαρακτηριστικά είπε, όλοι να κρυφθούν.

«Αν το "ναι" είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε!», σημείωσε.

ΠΗΓΗ

(Αναθεώρηση 20/04/21012 από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)