Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Πάνος Καμμένος σήμερα από τα Γιάννενα. Ειδικά δικαστήρια για τους κλέφτες και απατεώνες. Από πρωθυπουργούς έως τους συνεργούς τους.

Με την παρουσία του Πάνου Καμμένου  τελέστηκε ο αγιασμός σήμερα το μεσημέρι στο εκλογικό γραφείο των Ανεξάρητων Ελλήνων στα Γιάννενα.  Σε μικρή συνέντευξή του προς τα ΜΜΕ αλλά και τον κόσμο που ήταν παρών είπε: 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία της νίκης που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα προχωρήσει μέχρι στο Καστελόριζο και μέχρι στη Γαύδο, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στα Γιάννενα, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. 
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να εγκαινιάζουμε σήμερα με τις ευλογίες της εκκλησίας τα (δείτε το βίντεο) ...
καινούρια μας γραφεία, ένα κίνημα που ξεκίνησε από τους πολίτες εδώ και περίπου δυόμιση μήνες, που ένωσε Έλληνες ανεξαρτήτως παλιάς ιδεολογικής τοποθέτησης, με κοινές αρχές, με κοινές αξίες και με την ελπίδα να απελευθερώσουμε το τόπο μας από αυτούς που απειλούν την Εθνική κυριαρχία της χώρας. 


Πρώτα απ΄ όλα,  σε εκείνους που θέλουν να επιβάλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλά και εκείνους που ως συγκυβερνήτες ζητούν από τον Ελληνικό λαό να παραδώσει τα κλειδιά της πατρίδας, της οποίας το χώμα βάφτηκε με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα θέλω από εδώ από τα Γιάννενα να στείλω ένα μήνυμα.

Πρέπει να καταλάβουν οι συγκυβερνήτες αλλά και εκείνοι που επιβουλεύονται την Εθνική κυριαρχία της χώρας ότι αυτός ο λαός ούτε προσκυνά, ούτε γονατίζει, ούτε υποδουλώνεται, ούτε εξαγοράζεται.Είμαστε ένας λαός που ξέραμε να αντιμετωπίζουμε τους κατακτητές και τους εισβολείς ανεξαρτήτως εκείνων των συνεργατών που πάντα είχαν, των δωσιλόγων αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να πούμε όχι σε εκείνους που θέλουν την Ελλάδα μικρή, υπόδουλη και μια Ελλάδα η οποία θα παίρνει εντολές από ξένα κέντρα. 


Σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα εμείς θα προχωρήσουμε με καθαρές απόψεις, με ιδέες και αρχές. Δεν θα προχωρήσουμε με λάσπες και με τα βοθρολύματα της μεταπολίτευσης. Δεν θα προχωρήσουμε με τακτικές που οδήγησαν τον τόπο σε αυτή εδώ την κατάσταση. Οι μαύρες σακούλες της μεταπολίτευσης, οι μαύρες σακούλες της siemens, τα μαύρα σενάρια ανήκουν σε εκείνους που σήμερα τελειώνουν.


Η συμπολίτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τα κόμματα "πατερίτσες",  που προσπαθούν να οδηγήσουν από την επόμενη μέρα των εκλογών την Ελλάδα σε τρίτα, σε τέταρτα, σε πέμπτα μνημόνια, τους Έλληνες στην εξαθλίωση, τελείωσαν εδώ. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωράμε στο αύριο. 

Τους περιμένουμε εάν έχουν το θάρρος να έρθουν σε ένα ντιμπέιτ οι πολιτικοί αρχηγοί ενώπιον του Ελληνικού λαού.
Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις ακριβές καμπάνιες των διαφημιστικών εταιριών.
Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις μαύρες καμπάνιες του μαύρου χρήματος που αρπάζαν από τους Χριστοφοράκους και να έρθουν να με αντιμετωπίσουν στα ίσια ενώπιον του Ελληνικού λαού.


Εμείς περπατάμε μέσα στο λαό, μαζί με το λαό και μαζί με τον Ελληνικό λαό θα κερδίσουμε τη ελευθερία μας.

 Έπειτα από τη συνέντευξή του σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα του Βασίλη Χήτου απάντησε: 
 Ακούστε κάτι, είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπει κανείς κάποιους πολιτικούς οι οποίοι πήραν κάποτε τη ψήφο του Ελληνικού λαού να μετατρέπονται σε πλαστογράφους, σε πλαστογράφους της μεταπολίτευσης. Να χρησιμοποιούν ακόμη και την πλαστογραφία προκειμένου να κρατηθούν "με τα νύχια" από ένα τοίχο ο οποίος καταρρέει.


Θα πρέπει να καταλάβουν ότι με πλαστογραφίες και με λάσπες δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν αναστρέφεται το αίσθημα του Ελληνικού λαού, δεν υπάρχει καμία μέθοδος βρώμικη που να μπορεί να νικήσει τους Έλληνες, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Σε ερώτηση άλλου δημοσιογράφου για τον Γιώργο Παπανδρέου είπε: 

Καταρχήν τον ευχαριστώ που γύρισε από το τζακούζι και την Ευρώπη που έκανε βόλτα με τα κανό του, τα ποδήλατά του και τις χλιδές που έχει συνηθίσει.  
Τον ευχαριστώ που μας επιτέθηκε  ακόμη μια φορά.


Έναν πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος οδήγησε τη χώρα στη σκλαβιά του μνημονίου εν γνώση του,
Έναν απατεώνα ο οποίος με την συμορία του οδήγησε τους Έλληνες στην εξαθλίωση,
Έναν κλέφτη που οδήγησε τους Έλληνες στην αυτοκτονία,
όταν αυτός σου επιτίθεται τότε σημαίνει πως πας καλά. 

Τον περιμένουμε και αυτόν αλλά και τους συνεργούς του στα ειδικά δικαστηρία που θα στηθούν, στα λαϊκά δικαστήρια που θα στηθούν.

Εάν επιλέξει ο Ελληνικός λαός η τιμωρία να γίνει μέσα από διαδικασίες δημοκρατικές, αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες εμείς τις επιζητούμε. 

Εάν επιμείνουν είτε να προχωρήσουν σε νοθεία των εκλογών, είτε σε τρομοκρατία προεκλογική, είτε σε κρίση μέσων οι οποίες δεν αρμόζουν στη δημοκρατία ο Ελληνικός λαός θα απαντήσει αλλιώς. 






Εστάλη από http://www.epirus-ellas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)