Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας»

Οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας δίνουν νέο ραντεβού μπροστά από την Αστυνομική Ακαδημία

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους από την επόμενη εβδομάδα είναι οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το πρώτο κέντρο κράτησης μεταναστών θα λειτουργήσει στην Αμυγδαλέζα οι κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Μέχρι σήμερα θα βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Θρακομακεδόνων και Καραμανλή μετά τις 18:30, που έχουν προγραμματισμένο το ραντεβού τους ενώ από τη Δευτέρα προγραμματίζουν να συγκεντρώνονται μπροστά από την πύλη της Αστυνομικής Ακαδημίας, καθώς, όπως λένε, «εκεί θα δοθεί ο αγώνας τους».

Κι αυτό το αναφέρουν με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είπε ότι το πρώτο κέντρο κλειστής φιλοξενίας μεταναστών θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες στην Αμυγδαλέζα.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι στην περιοχή τους ακούγεται έντονα ότι από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή θα αρχίσουν να μεταφέρονται, μέσα στα σχεδόν έτοιμα κοντέινερ που έχουν τοποθετηθεί, οι μετανάστες που έχουν εντοπιστεί από τις επιχειρήσεις – «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. Κι αυτό οι κάτοικοι της περιοχής θέλουν να το αποτρέψουν.
ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
τελικά οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εφαρμόζονται πλήρως, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο θέλουν να λέγονται πολιτικοί, μα τελικά είναι τα εκτελεστικά όργανα της Ευρώπης, εμείς τους λέμε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. Φτάνει ο καιρός που το σκηνικό με τις "μαριονέτες" πρέπει να διαλυθεί από την βάση του, η ψήφος είναι η δύναμη μας. Στείλετε όλες τις "μαριονέτες"στον αγύριστο.
Για όσους θεωρούν σωστή λύση την συγκέντρωση των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα θα απαντήσουμε:
1ον Η λαθρομετανάστευση είναι παράνομη σε όλα τα κράτη, η αποδοχή τους και συγκέντρωση τους σε στρατόπεδα πέρα που αποσκοπεί σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα στην πραγματικότητα ενισχύει αυτή την παρανομία.
2ον Οι καλοί μας πολιτικοί αφού σκέφτονται το καλό αυτών των ανθρώπων εμείς προτείνουμε αντί για την Αμυγδαλέζα να εγκατασταθούν στην Κηφισιά, στην Πολιτεία, στο Κεφαλάρι για να τους έχουν κοντά τους, να τους βοηθάνε οι ίδιοι και που ξέρετε τα παιδιά τους μπορεί να  παντρευτούν κάποιον παράνομο Πακιστανό και δεν θα ήταν άσκημο οι κόρες τους να κάνουν παιδιά με Πακιστανούς οι "γαλαζοαίματοι" πολιτικοί μας ας γευθούν λίγο ένα τμήμα από τις ενέργειες τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)