Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σε 3 Προεκλογικές μέρες ΧΑΡΑΣ 2 Αυτοκτονίες και 1 Αυτοπυρπόληση 21.04.12

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 347/21-23.04.12
19. 4ου  1800, 20. 4ου 1804, 21. 4ου 1807 [  και οι 300 Υπερήφανοι ]

Αυτοκτόνησε 50χρονος στα ψαχνά Ευβοίας


 21.04.2012 - 00.13


21 Απριλίου 2012, 09:49 EEST
SigmaLive/zougla






Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένη στο Αγρίνιο


21 Απριλίου 2012, 10:03 EEST
SigmaLive/zougla





Τι λένε οι ψυχίατροι για τους έλληνες πολιτικούς

Από Newsit.gr | NewsIT – Δευ, 20 Φεβ 201Γνωστοί επιστήμονες όπως ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος και ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του “Σωτηρία” κ. Γιώργος Μούσσας, αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Στο ΙΝΚΑ συμβουλευτήκαμε αρμόδιο ψυχίατρο και μας είπε, πως σε ένα πληθυσμό, τα όρια και η κριτική της ψυχικής υγείας, ταλαντώνονται βάσει των τρεχόντων συνθηκών ζωής.
Έχουμε την άποψη, πως όπως η κότα κοιτάζει πάνω όταν πίνει νερό, έτσι και οι Έλληνες, για την πρακτική τους κοιτάζουν πάνω, θεωρούμε δε ότι το πάνω, είναι οι ανώτεροί μας που εκλέγονται στο Κοινοβούλιο. Αν όμως αυτοί χρήζουν νοσηλείας, όπως λένε οι γιατροί, και δεν υποβάλλονται σε νοσηλεία, ακτινοβολούν σε ανυπεράσπιστους πολίτες τον ανωτέρω κίνδυνο ζωής υπό απόγνωση.
Οι εύκολες απόψεις, ε δεν θα ήταν καλά, έχει και άλλη άποψη, ότι πρώτα ήταν, τώρα δεν ήταν ??? 


(Εστάλη από ΙΝΚΑ Κρήτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)